Annonce
Sport

Watford-manager undskylder efter 0-8-blamage

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Watford blev ydmyget, da Manchester City vandt 8-0, og Watfords manager måtte undskylde efter nederlaget.

Watford blev lørdag klædt af for åben skærm, da klubben på udebane tabte hele 0-8 til Manchester City i Premier League.

Cifrene var blot en enkelt scoring fra at tangere rekorden i ligaen, som Manchester United satte i 1995 med en 9-0-sejr over Ipswich.

Watford-manager Quique Sánchez Flores trådte til for kort tid siden, da Javi Gracia blev fyret, og Flores havde på Watfords hjemmeside inden kampen talt om, at alt er muligt i fodbold.

Det var nok ment som et positivt indspark til klubbens fans, som har kunnet se Watford indlede sæsonen uden sejr.

Ordene viste sig dog at matche lørdagens opgør ganske godt efter en kamp, hvor City satte rekord for hurtigste føring på 5-0 i Premier League.

Den var en realitet efter blot 18 minutter, da det hele for længst var forbi for Watford.

Efter den forsmædelige afklapsning var der da også ren besked fra den spanske manager.

- Vi arbejder for fansene.

- Vi er en samlet pakke. Styrken i den pakke er styrken i den enkelte person. Fansene er de mest vigtige. Vi er skuffede. Vi kæmper for at ændre denne situation.

- Vi beklager, lød det fra Watford-manageren ifølge BBC.

Han kan konstatere, at Watford ligger sidst i tabellen med to point efter seks kampe og en målscore på 4-18.

For Watford-keeper Ben Foster blev det da også en mareridtsdag på grønsværen.

- Det er et chok. Det er pinligt. Vi skuffede os selv og fansene. Vi gav ikke alt, hvad vi havde, siger målmanden.

For Manchester City var det lidt af et modsvar, efter at Josep Guardiolas tropper for en uge siden tabte til Norwich.

- Når man scorer fem mål på fem afslutninger, så er det spillernes kvalitet, der gør forskellen.

- Det bliver normalt kedeligt, når et hold fører 5-0 i pausen. Så bliver det useriøst, men jeg er mest glad for, at vi gjorde det modsatte. Vi var aggressive og spillede en virkelig god anden halvleg.

- Det er som om, at tidligere spillere, journalister og andre kloge hoveder stadig ikke forstår, at det er en del af livet, at man kan tabe kampe. Vi kan tabe kampe, men det vigtigste er, hvordan vi reagerer på det, siger Guardiola.

Manchester City har på andenpladsen to point op til Liverpool, som for en kamp færre har 15 point.

/ritzau/Reuters

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Anden brøler fra myndighederne: Derfor må udskældt omskæringlæge fortsætte

Leder For abonnenter

JV mener: Udskriv en dosis sund fornuft i en fart

Udeblivelser er et regulært problem i sundsvæsenet. Fordi det er spild af de trængte velfærdsressourcer, når både højt specialiseret personale og dyrt udstyr må vente forgæves på en patient, der ikke dukker op på det afsatte tidspunkt. Derfor er det helt og aldeles håbløst, at et ufleksibelt system tidligere på året betød, at en succes på Kolding Sygehus måtte lægges i graven. Succesen var et forsøg, der gav patienter med en henvisning mulighed for selv at booke en tid til skanning fremfor blot at få stukket systemets tid ud. Forsøget fik antallet af udeblivelser til at falde fra i gennemsnit 14 om ugen til fire. Det viste sig nemlig, at fleksibiliteten betalte sig. At det for patienterne gjorde en forskel. Helt banalt i form af muligheden for at kunne booke en tid, som passede ind med øvrige gøremål. Og sikkert også i form af øget ansvarlighed. En tid, man selv har booket, er svær at udeblive fra. Et sådant forsøg skulle selvfølgelig ikke bare fortsætte, men bredes ud. Ikke bare til andre afdelinger på Kolding Sygehus, men på alle sygehuse. Skulle man tro. Men sundhedsloven er firkantet, og den foreskriver, at patienter skal have en konkret tid i hånden tre dage efter henvisningen. Altså levner loven ikke plads til patientens egen booking. Derfor døde forsøget. Trods et resultat, der uomtvisteligt var positivt for både patienter og sundhedsvæsen. Region Syddanmark skubber på for at få lov til at genoptage forsøget. Ros for det. Forsøget er i sin essens et eksempel på et sundhedsvæsen, der er til for borgerne og ikke det omvendte. Det bør derfor være en formsag for Sundheds- og Ældreministeriet at finde en gangbar vej gennem egne regler og bureaukrati, så patienterne igen kan tages med i planlægningen. Sundhedsloven sikrer vigtige patientrettigheder. Det er godt, og historien viser, at det er nødvendigt. Men det er et sygt sundhedsvæsen, der kvæler gode tiltag i et stift bureaukrati. Må sundhedsministeren reagere hurtigt: Der er brug for en dosis sund fornuft i en fart.

112

Se billederne: Væltet lastbil med skinker forventes fjernet mellem klokken 13 og 14

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce