Annonce
Tarm

Weekendtrafikken bød på færdselsuheld, narkobilister og en glemt afsoning

Flere bilister taget for narkokørsel i weekenden. Arkivfoto.
Heldigvis skete der ingen særlig personskade i weekenden. Kun materiel skade.

Ringkøbing-Skjern: Flere personer må henover weekenden have glemt deres køreskoleundervisning. I hvert fald blev to personer stoppet, mens de var påvirket af narko. Den ene havde desuden også glemt at møde op til afsoning.

Fredag klokken 17.40 blev en 23-årig mand fra Hvide Sande stoppet på Holstebrovej i Skjern. Det viste sig at være fornuftigt, for den unge mand var påvirket af hash.

Tidligt mandag morgen klokken 01.40 blev en 27-årig mand stoppet på Søndervigvej ved Vester Kær. Manden var både påvirket af narko og spiritus. Herudover var han ikke dukket op til afsoning af en dom. Derfor tog politiet ham med i arresten.

Annonce

Færdselsuheld lørdag og søndag

Udover sprit- og narkokørsel bød weekenden også på flere færdselsuheld.

Lørdag klokken 15.47 skete der et færdselsuheld på Houvig Klitvej. En 78-årig tysk bilist skulle svinge til venstre, men overså muligvis en modkørende tysk bil. I hvert fald rammer de to biler hinanden. Der er ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing ikke sket særlig personskade, selvom bilisterne blev kørt til tjek på sygehuset. Der skete kun materiel skade.

Der er også sket et færdselsuheld søndag. En 42-årig mand fra Kibæk mistede herredømmet over sin bil på Vorgod Østerbyvej. Han kørte ind i et træ, hvorefter han kom en tur på sygehuset. Der skulle ikke være sket ham noget alvorligt.

Herudover har politiet fået en anmeldelse om, at en af stærekasserne på Herningvej er blevet ødelagt. Ifølge politikommissær Bjarne Højgaard er det muligvis kun plastikken, der er ødelagt. Der er oprettet en hærværkssag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

112

Brandvæsenet rykkede ud til kemikalieudslip med op til 5000 liter syreholdig væske: Der er ingen fare for miljøet

Annonce