Annoncørbetalt indhold

Weekendtur til Aarhus: Disse ting skal du opleve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Aarhus kaldes i folkemunde for Smilets by, og kælenavnet er bestemt ikke ufortjent. Et par dejlige dage i den østjyske stad kan nemlig få mundvigene til at løfte sig på enhver - især hvis du bruger tiden fornuftigt. Som Danmarks næststørste by har Aarhus nemlig utroligt meget at byde på, både inden for oplevelser, gastronomi, handel, kultur og natur.

Annonce


Hvis du trænger til en miniferie væk fra stress og jag, er verdens mindste storby derfor den oplagte destination. Men hvad skal du se, hvad skal du opleve og hvad skal du lave, når du er på weekendophold i Aarhus? Vi bringer her en miniguide med gode forslag.


Gå på opdagelse i Latinerkvarteret

En slentretur gennem Aarhus’ måske mest charmerende bydel er den perfekte måde at kickstarte et afslappende weekendophold på. De idylliske brostensgader, små caféer, finurlige butikker, barer og restauranter i Latinerkvarteret er helt sikkert et besøg værd. Her kan du købe smykker, tøj, plader, håndværk og meget andet.


Nyd et glas vin, en øl eller en kop kaffe i skyggen af spiret fra Aarhus Domkirke, eller få en bid mad ved Pustervig Torv, hvor der altid er masser af liv. Slut af med en kølig fristelse fra Mammis Gelato i Rosensgade, inden du bevæger dig videre ude i byen.


Smag på verdenskøkkenet

Aarhus er en destination for madelskere. Byen er ganske enkelt spækket med gode restauranter, caféer og spisesteder, og du kan finde mad fra alle verdenshjørner og i alle prisklasser. Byen kan byde på hele tre Michelin-restauranter - Gastromé, domestic og Frederikshøj - men skal det være mere budgetvenligt, er der også rig lejlighed for at få tilfredsstillet både mave og gane.


Læg for eksempel vejen forbi Aarhus Street Food i den gamle garage lige over for Busterminalen. Her er der over 30 forskellige madboder med fristende menukort og delikatesser fra Asien, Mellemøsten, Middelhavet, Mellem- og Centralamerika og Europa - alt sammen til priser, der er til at betale.


Nyd arkitekturen, kulturen og naturen

En unik placering tæt på vand, skov og strand gør Aarhus til et dejligt bekendtskab. Samtidig er byen fyldt med spændende arkitektur, som smelter sammen med det dejlige landskab og gør udsigten helt speciel. En gåtur langs havnefronten byder både på det spektakulære Dokk1, Navitas og det nye bykvarter i Aarhus Ø, hvor moderne byggeri, urbant liv og en spektakulær vue ud over vandet spiller sammen i skøn forening.


Trænger du til en tur i det grønne, kan du sagtens snøre kondiskoene og spadsere til det skønne Marselisborg, hvorfra du kan nyde udsigten over byen. Vil du en smule længere væk fra midtbyen og er du samtidig historieinteresseret, kan du besøge det berømte Moesgaard Museum og nyde den smukke bygning både ude- og indefra.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.