Annonce
Tønder

Wegners venner stifter forening

Forarbejdet med at etablere et museum for Hans J. Wegners møbelkunst i Tønder bakkes nu op af en støtteforening, der skal stiftes den 16. juni. Arkivfoto
Der er indkaldt til stiftende generalforsamling i Foreningen ”Museum Wegners Venner” den 16. juni 2021.

TØNDER: Sidste år i februar  stiftede en række Tønder-borgere "Foreningen til etablering af et museum for Hans J. Wegners Møbelkunst”. Formand blev Sonja Miltersen. I forbindelse med den første generalforsamling i foreningen er der lagt op til, at foreningen får en støtteforeningen.

En arbejdsgruppe bestående af Hans Hessellund, Jens Gade, Sten Hansen og Stig Bang-Mortensen har udarbejdet forslag til vedtægter for foreningen ”Museum Wegners Venner” og der indkaldes til stiftende generalforsamling onsdag den 16. juni kl. 19. Den stiftende generalforsamling afholdes på Tønder Gymnasium. For at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer er det nødvendigt med tilmelding.

- Vi håber, at mange har lyst til at engagere sig og møde op til stiftende generalforsamling i støtteforeningen, udtaler Sten Hansen fra arbejdsgruppen i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

Formålet

Formålet med foreningen ”Museum Wegners Venner” er, at udbrede kendskab til Museum Wegner og ved hjælpe af kulturelle aktiviteter og andre tiltag at tilvejebringe midler til støtte for Museum Wegner.

For nuværende er det som støtteforening for ”Foreningen til etablering af et museum for Hans J. Wegners Møbelkunst” og senere for et etableret Museum Wegner.

Arbejdsgruppen har været i dialog med personer, som gerne vil stille op som kandidater til bestyrelsen. Det drejer sig om Kirsten Moesgaard, Peter Bruhn Jepsen, Jan Jensen, Stig Bang-Mortensen og Sten Hansen.

- Det glæder os i den grad, at der er opbakning til at etablere en støtteforening. Vi ser frem til at Museum Wegners Venner bliver etableret. Et aktiv for arbejdet med at etablere et Museum Wegner i Tønder, siger Sonja Miltersen, formand for ”Foreningen til etablering af et museum for Hans J. Wegners Møbelkunst”.

Yderligere information om arbejdet og den forestående stiftende generalforsamling kan ske ved henvendelse til arbejdsgruppen ved Sten Hansen, mobil 40575838 eller ”Foreningen til etablering af et museum for Hans J. Wegners Møbelkunst” ved formand Sonja Miltersen, mobil 20483608.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce