Annonce
Billund

Westernaften vender tilbage i Legoland - nu med grillbuffet

Efter et år uden westernaften i Legoland, vender den populære begivenhed tilbage til parken. PR-foto
Efter et år uden saftige spareribs og countrymusik, slår Legoland igen saloondørene op til Westernaften. Traditionen tro spiller RattleSnakes op, og som noget nyt kan gæsterne nu også kaste sig over en kæmpe ’all you can eat’-grillbuffet.

Billund: Alle torsdage i perioden 8. juli til 5. august 2021 afholder Legoland det populære arrangement, Westernaften. Sådan lyder meldingen fra parken i en pressemeddelelse.

Arrangementet har været fast tradition i "Legoredo" i mere end 25 år med undtagelse af sidste år, hvor Covid-19 situationen satte en stopper for planerne.

- Vi glæder os helt vildt til igen at kunne afholde Westernaften her i Legoland. Det er en stolt tradition, som vi virkelig værdsætter og glæder os til hver eneste gang. Når vi nu ikke havde mulighed for det sidste år, bliver det endnu mere dejligt at se gæsterne hygge sig og synge med på livemusikken igen. Det tror jeg, vi alle trænger til, siger Henrik Munksgaard, der er Park Operations Director i Legoland i en pressemeddelelse.

Annonce

Alle med Sæsonpas og entrebillet til Legoland har fri entre til årets Westernaftener. Det er muligt at købe en Westernaften-billet på dagen efter klokken 17.00, som giver adgang til parken fra klokken 17.30. Westernaften-billetten gælder samtidig som værdikupon til køb i butikker og spisesteder i Legoland. Der betales særskilt for mad og drikkevarer.

Nyhed: Grillbuffet

Udover Restaurant Saloons menukort kan gæsterne til årets Westernaftener nu slå sig løs i en kæmpestor ’all you can eat’-grillbuffet. Buffeten indeholder alt fra forskellige salater og kartofler til minimum fem slags kød og andre lækkerier.


Jeg har svært ved at forestille mig en Westernaften uden gode ben og livemusik fra RattleSnakes

Henrik Munksgaard


- I år kan vi tilbyde vores gæster en kæmpe grillbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Vi har gjort os umage for at sammensætte det helt rigtige tilbud til vores gæster, så jeg håber meget, at de vil tage godt imod det. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag, siger Henrik Munksgaard.

Billetter til ’all you can eat’-grillbuffet kan købes i forvejen på legoland.dk, og skal ombyttes til  buffetarmbånd i informationen i Legoland eller i hotelreceptionen på Hotel Legoland på dagen. Armbåndet gælder kun som billet til buffeten og giver ikke adgang til parken.

Annonce

RattleSnakes giver den gas på scenen

Ingen Westernaften uden countrybandet RattleSnakes. Sådan har det i hvert fald været gennem alle de år, Legoland har afholdt Westernaften. RattleSnakes har nemlig spillet i parken siden 1988, og de har siden da været parkens trofaste husorkester.

- RattleSnakes har en stor betydning for vores historie i Legoland. De har fra begyndelsen været med til vores Westernaftener og er blevet en elsket tradition blandt både gæster og medarbejdere her i parken. Jeg har svært ved at forestille mig en Westernaften uden gode ben og livemusik fra RattleSnakes, afslutter Henrik Munksgaard.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Ventetid og uvished lægger låg på minkavleres fremtidsdrømme: Jens har lange udsigter til at kunne betale kreditorer

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Chefredaktør fra Tønder døde af kødædende bakterie: Nu fortæller hans kone, hvorfor hun sagde ja til at medvirke i dokumentar

Erhverv For abonnenter

Iværksætter i vild vækst: Her kører direktøren ud til medarbejderne og griller hamburgere og hotdogs

Esbjerg

Koster mere end 500 millioner kroner: Danmarks største havn får grønt lys til at blive endnu større

Sydjylland

Unge benzinbøller terroriserer Sønderjylland: Nu beder politiet forældrene om hjælp

Sønderborg

1000 mennesker, latter, taler og komik: De frivillige blev hyldet med tre priser og stor fest

Sydjylland For abonnenter

Ninna er kok og knokler op til 50 timer om ugen: Kro er tvunget til at holde lukket flere dage

Billund

Mænds Mødesteder blev kåret som Årets Sociale Forening: - Vi føler os virkelig værdsat

Kolding

Se alle billederne: - Disse biler har ikke været samlet noget sted i Europa i meget lang tid

Esbjerg

Lokal erhvervskomet begyndte som butikselev hos Jysk: Nu får han ansvaret for 26.500 ansatte i Lars Larsens livsværk

Kolding

Politiet efter genåbning af nattelivet: - Vi kan godt mærke, at der er flere unge mennesker, der skal lære at være i byen

Varde For abonnenter

Faktatjek: Har en sosu-assistent virkelig kun seks timers praktisk arbejde om ugen?

Tønder

Hundredevis af Lego-byggere samlet: Se nogle af deres vilde modeller her

Annonce