Annonce
Haderslev

Willys Kaffeklub hjælper syge børn

Overskuddet fra showet med Willys Kaffeklub på Godset i Kolding går til klovneforeningens arbejde. Pr-foto

De fire Willy'er fra Willys Kaffeklub vil igen være med til at skaffe penge til hospitalsklovnene.

Kolding: Den sønderjyske kvartet Willys Kaffeklub vil hjælpe de syge børn på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding. Det sker i et samarbejde med foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet søndag 30. september kl. 15 på Godset, Jens Holms Vej 5, Kolding.

Lige nu er Willys Kaffeklub aktuel med deres nye show "Tak for kaffe", og det er dette show, kvartetten viser i Kolding. Hele overskuddet fra forestillingen går til klovnearbejdet, og lige nu tegner det til at kunne blive et pænt beløb. Af de i alt 300 billetter, der har været til salg, er der godt 75 tilbage, inden den røde lampe kan tændes som tegn på "alt udsolgt".

Samarbejdet mellem Willys Kaffeklub og klovneforeningen i Kolding har stået på gennem mange år. Kvartetten har også tidligere gæstet Godset.

Annonce

Store forventninger

- Kaffeklubben glæder sig til endnu en gang at hjælpe med at få samlet nogle penge ind til det store, flotte arbejde, som hospitalsklovnene gør. Vi er stolte over at få lov til at støtte dette gode foretagende, og vi glæder os til at vise publikum i Kolding vores nye show, siger de fire Willy'er i en pressemeddelelse.

Geert Madsen, der er formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, er også glad for samarbejdet.

- Det er en fornøjelse at samarbejde med de fire Willy'er. Kvartettens nye show har fået fantastiske anmeldelser. Derfor ved vi, at vores gæster på Godset vil få en festlig og fornøjelig eftermiddag, siger han.

Billetter til showet på Godset i Kolding kan købes via www.billetten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Sønderjyske politikere måtte vælge pragmatisme før principper

Det hører til sjældenhederne, at embedsmænd udtaler sig skarpt og uden omsvøb. Men det gjorde han, direktøren på rådhuset. ”Fuldstændigt utilstedeligt” kaldte Stig Werner Isaksen udvidelsen af Tinglev-virksomheden N.T. Tømrer og Snedkerforretning. Det utilstedelige består ifølge den kommunale direktør i, at en anden direktør, virksomhedsejeren, har udvidet sit firmas fysiske rammer uden at sørge for de nødvendige tilladelser først. Ulovligheder skal selvfølgelig ikke accepteres. ”Med lov skal man land bygge”, som det står skrevet på indgangen til Københavns Byret. Og indlysende er det, at politikernes beslutning om – imod forvaltningens anbefalinger – at godkende Tinglev-virksomhedens udvidelse har nogle åbenlyst indbyggede problematikker. FOR HVILKET SVAR giver man det næste firma, der bryder reglerne lige så klokkeklart, som N.T. Tømrer og Snedkerforretning har gjort? Og hvordan vil den virksomhed, den direktør reagere, hvis embedsmændene også til den tid siger nej, og politikerne modsat nu holder fast i afgørelsen? Forskelsbehandling er blot et af de ord, der falder lige for. Som Stig Werner Isaksen formulerer det: - Jeg kan sagtens forstå politikernes beslutning, men jeg kunne bare ikke anbefale den. DET STOD PÅ ingen måde skrevet i embedsmands-manualerne, at det var den løsning, der blev konklusionen. Politikerne har i denne sag valgt den pragmatiske tilgang: Det ser ikke kønt ud; der er dog noget meget vigtigere på spil: Eller som den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, konstaterede: - For os handler det om arbejdspladser. Venstres Philip Tietje, der er formand for vækstudvalget for land og by, er på linje. Også han kunne se arbejdspladser forsvinde, hvis politikerne havde fulgt embedsmændenes anbefalinger. SKÅRET IND TIL benet: Politikerne valgte pragmatisme før principper. Arbejdspladser før overholdelse af regler. Naturligvis er politikerne fuldt ud bevidste om dilemmaerne, og de har formentlig godkendt udvidelsen af Tinglev-virksomheden med billeder på nethinden af de problemer, godkendelsen kan skabe for dem senere. Ingen af dem kunne bare have holdt til de konsekvenser, en fastholdelse af den administrative afvisning måske havde resulteret i. ”POLITIKERNE SKYLD I, at virksomhed må fyre”, var en konklusion, der kunne være taget på de sociale medier. Det er selvfølgelig noget sludder, for virksomheden har ikke fulgt reglerne, men den slags kan være svær at forklare over for dem, der af den grund måtte sige farvel til deres arbejdsplads. Politikerne var nødt til at godkende virksomhedens udvidelse på bagkant. Vel vidende at en lignende sag kan dukke op i deres indbakke en anden gang. Og hvad gør de så? GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce