Annonce
Haderslev

Willys Kaffeklub hjælper syge børn

Overskuddet fra showet med Willys Kaffeklub på Godset i Kolding går til klovneforeningens arbejde. Pr-foto

De fire Willy'er fra Willys Kaffeklub vil igen være med til at skaffe penge til hospitalsklovnene.

Annonce

Kolding: Den sønderjyske kvartet Willys Kaffeklub vil hjælpe de syge børn på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding. Det sker i et samarbejde med foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet søndag 30. september kl. 15 på Godset, Jens Holms Vej 5, Kolding.

Lige nu er Willys Kaffeklub aktuel med deres nye show "Tak for kaffe", og det er dette show, kvartetten viser i Kolding. Hele overskuddet fra forestillingen går til klovnearbejdet, og lige nu tegner det til at kunne blive et pænt beløb. Af de i alt 300 billetter, der har været til salg, er der godt 75 tilbage, inden den røde lampe kan tændes som tegn på "alt udsolgt".

Samarbejdet mellem Willys Kaffeklub og klovneforeningen i Kolding har stået på gennem mange år. Kvartetten har også tidligere gæstet Godset.

Annonce

Store forventninger

- Kaffeklubben glæder sig til endnu en gang at hjælpe med at få samlet nogle penge ind til det store, flotte arbejde, som hospitalsklovnene gør. Vi er stolte over at få lov til at støtte dette gode foretagende, og vi glæder os til at vise publikum i Kolding vores nye show, siger de fire Willy'er i en pressemeddelelse.

Geert Madsen, der er formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, er også glad for samarbejdet.

- Det er en fornøjelse at samarbejde med de fire Willy'er. Kvartettens nye show har fået fantastiske anmeldelser. Derfor ved vi, at vores gæster på Godset vil få en festlig og fornøjelig eftermiddag, siger han.

Billetter til showet på Godset i Kolding kan købes via www.billetten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce