Annonce
Haderslev

Willys Kaffeklub hjælper syge børn

Overskuddet fra showet med Willys Kaffeklub på Godset i Kolding går til klovneforeningens arbejde. Pr-foto

De fire Willy'er fra Willys Kaffeklub vil igen være med til at skaffe penge til hospitalsklovnene.

Kolding: Den sønderjyske kvartet Willys Kaffeklub vil hjælpe de syge børn på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding. Det sker i et samarbejde med foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet søndag 30. september kl. 15 på Godset, Jens Holms Vej 5, Kolding.

Lige nu er Willys Kaffeklub aktuel med deres nye show "Tak for kaffe", og det er dette show, kvartetten viser i Kolding. Hele overskuddet fra forestillingen går til klovnearbejdet, og lige nu tegner det til at kunne blive et pænt beløb. Af de i alt 300 billetter, der har været til salg, er der godt 75 tilbage, inden den røde lampe kan tændes som tegn på "alt udsolgt".

Samarbejdet mellem Willys Kaffeklub og klovneforeningen i Kolding har stået på gennem mange år. Kvartetten har også tidligere gæstet Godset.

Annonce

Store forventninger

- Kaffeklubben glæder sig til endnu en gang at hjælpe med at få samlet nogle penge ind til det store, flotte arbejde, som hospitalsklovnene gør. Vi er stolte over at få lov til at støtte dette gode foretagende, og vi glæder os til at vise publikum i Kolding vores nye show, siger de fire Willy'er i en pressemeddelelse.

Geert Madsen, der er formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, er også glad for samarbejdet.

- Det er en fornøjelse at samarbejde med de fire Willy'er. Kvartettens nye show har fået fantastiske anmeldelser. Derfor ved vi, at vores gæster på Godset vil få en festlig og fornøjelig eftermiddag, siger han.

Billetter til showet på Godset i Kolding kan købes via www.billetten.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

IS-medlem er inderligt uvelkommen

Et tidligere medlem af Islamisk Stat ankom mandag til Danmark, og blev straks anholdt. Manden har siddet fængslet i Tyrkiet, men blev sendt til Danmark på begæring af de danske myndigheder. Formentlig skal man være jurist for at forstå, hvorfor Danmark har bedt om at få den pågældende udleveret. Han er inderligt uvelkommen. Manden er den 28-årige Ahmad el-Haj. Han er af palæstinensisk oprindelse, men ærgerligt nok udelukkende dansk statsborger. Passet kan han derfor ikke miste. Trods det danske pas er det naturligvis grotesk at påstå, manden er vendt hjem. Danmark er ikke et hjem for mennesker, der har vendt os ryggen og direkte kæmpet mod landets interesser. Justitsminister Nick Hækkerup er blevet kritiseret for at lægge pres på domstolene i sagen om den den udleverede. Ministeren har nemlig sagt, at manden forhåbentlig bliver dømt for de forbrydelser, han har begået. Kritikken kommer fra De Radikale og Enhedslisten. Strengt taget har de ret i, at det ikke er en ministers, men domstolenes opgave at vurdere, om en sigtet er forbryder eller ej. Men ikke desto mindre er Nick Hækkerups spontane reaktion absolut forståeligt. Så skulle en domstol kende den pågældende skyldig, sker det forhåbentlig efter straffelovens paragraf 114. Den såkaldte terrorparagraf åbner nemlig mulighed for fængsel på livstid. Sanktionen er aldeles passende, hvis den 28-årige skulle vise sig at have deltaget i Islamisk Stats uhyrlige forbrydelser. Måtte han i givet fald aldrig komme på fri fod eller i hvert fald sidde i fængsel, til han er en meget gammel mand ligesom den firedobbelte politimorder Palle Sørensen. Han tilbragte 33 år bag tremmer. Ahmad el-Haj blev ifølge flere medier hårdt såret under et bombeangreb og sidder i kørestol. Han har fortalt Weekendavisen, at han inderligt fortryder sine handlinger. I betragtning af de konsekvenser hans indsats for Islamisk Stat har haft for ham selv, er det såmænd ganske muligt. Nogen formildende omstændighed er det imidlertid ikke.

Annonce