Annonce
Aabenraa

Wistoft skal selvfølgelig have et svar

Jan Riber Jakobsen (K) vil gerne lukke sin duel med Jens Wistoft (V). Arkivfoto: Jacob Schultz

LÆSERBREV: Hos os konservative er det fast praksis, at det er gruppeformanden, som håndterer angreb på partiet og vores politik. Konservative arbejder altid seriøst med politikudvikling inden for rammerne af ordentlighed, hvor man går ind ad fordøren, hejser flaget og derved åbent påvirker retningen for vores kommune. Det glæder os, og mig især, at du (Jens Wistoft, red.) også har bemærket, at her er vi på hjemmebane.

At du har følt dig stødt over artiklen i JV den 29. november 2019, hvor jeg som partiets borgmesterkandidat giver udtryk for en ny retning, er jeg selvfølgelig ked af. Artiklens emne var netop åbent italesat på et møde med borgmesteren forinden. Det handlede om, at vores landdistrikter lider og at især landbruget har brug for vores opmærksomhed, og det behov har ikke ændret sig.

Der, hvor ingen er hævet over andre, og hvor det bliver svært, er, når vi møder eller ser andre blive mødt med uanstændige personangreb, særligt og helt utilstedeligt fra et folkevalgt byrådsmedlem, hvor ens hæderlighed og private forhold betvivles offentligt af en byrådskollega.

Annonce

Hvor langt man så ønsker at gå ind i denne form for debat, må være op til ens moral. Min grænse er for længst overskredet.

God sommer herfra.


Hvor langt man så ønsker at gå ind i denne form for debat, må være op til ens moral

Jan Riber Jakobsen (K), byrådsmedlem
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Dorte er eneste kandidat fra syd

Annonce