Annonce
Sønderborg

Wohlenberg kom med søde sager til sygehusets ansatte

Fra venstre er det Martin. B. Christiansen, Wohlenberg, sygehusdirektør Peter Fosgrau, afdelinsgschef Bo Andersen og Jacob Moos, Wohlenberg ved pallen med lækkerier. Foto: Timo Battefeld
På kun en uges tid har Wohlenberg samlet over 25.000 kroner ind til chokolade og andre lækkerier, der netop er overrakt til personalet på sygehuset i Sønderborg, som tak for deres corona-indsats.
Annonce

Sønderborg: Det er ikke normalt den slags varer, de modtager på centraldepotet på sygehuset i Sønderborg. Men fredag formiddag trillede Wohlenbergs varebil ind på centralen ved Prins Henriks Avenue for at læsse chokolade og andre godter af til de 1078 ansatte på sygehuset.

- Vi pakkede det hele i kasser i løbet af torsdag, så alle i hver afdeling får for det samme beløb. Det gælder alle faggrupper fra læger til rengøringsfolk, forklarer Martin B. Christiansen, souschef og medejer af forretningen i Sønderborg.

Helt præcis blev det til 24.409 kroner i donationer fra borgerne. Wohlenberg lagde 1500 kroner oven i, så der samlet blev givet for 25.909 kroner - vel at mærke til indkøbspris.

- Der er mange andre steder, hvor sundhedspersonalet gør en ekstra indsats, så vi opfordrer til lignende indsamlinger til andre berørte, da mange kan bruge et skulderklap i denne tid, tilføjer Martin Christiansen.

Vi pakkede det hele i kasser i løbet af torsdag, så alle i hver afdeling får for det samme beløb. Det gælder alle faggrupper fra læger til rengøringsfolk.

Martin B. Christiansen, souschef og medejer af Wohlenberg

Annonce

Udlånt til Aabenraa

Ved depotet stod adm. direktør for sygehuset, Peter Fosgrau og afdelingschef Bo Andersen for at tage i mod og sørge for, at varerne blev forsvarligt opbevaret.

- Jeg har sagt, at alle skal cykle en lang tur, før de får noget, sagde Bo Andersen med et glimt i øjet.

Lige nu er der forholdsvis stille på sygehuset, hvor man er i beredskab, hvis antallet af syge pludselig skulle stige. Men det er hovedsygehuset i Aabenraa, hvor fokus er, og her er der i øjeblikket udlånt 62 sygeplejersker og 42 læger, som normalt har deres gang også i Sønderborg.

Chokolade og godter for næsten 26.000 kroner i indkøbspris blev der givet som tak for indsatsen. Foto: Timo Battefeld
Det er normalt ikke den slags varer adm. direktør for sygehuset i Sønderborg kan tage i mod her ved centraldepotet. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce