Annonce
Billund

Ny forlystelsespark søger 70 sæsonarbejdere

Wow Park eksisterer allerede i dag i Skjern, og til maj åbner en ny park i Billund. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Snart åbner Billunds nyeste forlystelse, Wow Park. Nu er parken nået til at ansætte sæsonarbejdere, og der skal findes 70.

Billund: Sæsonjobs i Billund er ganske velkendt. Legoland og Lalandia søger hvert år hundredevis af sæsonarbejdere, og i 2020 kommer der endnu flere jobmuligheder i Billund.

Her åbner byens nyeste lege- og forlystelse Wow Park, og parken går nu også på jagt efter sæsonarbejdere.

Helt bestemt skal parken bruge cirka 70 ansatte til 2020-sæsonen, der forløber fra åbningen i maj til oktober/november.

Det er til jobbet som parkguide, at Wow Park søger folk. Det er en bred stilling, som dækker over alt fra at sælge billetter, tilberede og sælge mad, guide gæsterne, lege og interagere med gæsterne, fodre geder til at tømme skraldespande og rengøre toiletter, oplyser Wow Park.

Annonce

Åbent hus

Wow Park Billund åbner 8. maj 2020.

Allerede søndag 15. december klokken 12-15 kan eventuelle jobinteressere og andre gæster dog komme forbi og få en rundvisning på Havremarken 15, Billund.

Mere info kan findes på https://wowpark.dk/jobbillund

Mulighed for videoansøgninger

Man kan ansøge fra nu, og parken skal bruge ansatte både over og under 18 år samt parkguides på fuldtid, deltid, til weekender, til ferier samt som afløsere.

Netop ansøgningen kan man både sende helt traditionelt på papir, men parken opfordrer også interesserede i at sende sin ansøgning som videopræsentation af sig selv.

- Det er oppe i tiden, og det er dig som person, vi er interesseret i, ikke dit CV. Vi har brug for folk med et smil på læben og en god udstråling, fortæller medejer Jacob Hindhede om baggrunden for den utraditionelle metode.

28 hektar park

Wow Park er en legepark for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

I modsætning til andre forlystelser er den dog henlagt til skovens vilde natur. Her vil der være leg både i trækronerne, i skovbunden og under jorden med for eksempel rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde, svævebaner, vilde Tarzanslynger og underjordiske huler og labyrinter.

Parken kommer til at ligge i det skovområde, som befinder sig mellem Vejlevej og Koldingvej syd for Lalandia og øst for Lego Koncernens produktionsbygninger. Den vil brede sig over 28 hektar / 280.000 kvadratmeter. Bag parken står brødene Jacob Hindhede og Aage Hindhede, som i Skjern har drevet en Wow Park siden 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce