Annonce
Sport

Wozniacki åbner mod kineser i New York

John E. Sokolowski/Ritzau Scanpix
Danskeren åbner US Open mod Yafan Wang fra Kina, der er nummer 50 i verden.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki indleder i næste uge US Open mod kineseren Yafan Wang.

Den 29-årige dansker har mødt den fire år yngre modstander en enkelt gang tidligere, hvor det endte med en overbevisende sejr til Wozniacki.

Det var i 2015 i Kuala Lumpur.

Yafan Wang er nummer 50 på verdensranglisten og burde være en overkommelig opgave for Wozniacki.

Skulle den tidligere verdensetter vinde åbningskampen, venter der et opgør mod amerikanske Danielle Collins eller Polona Hercog fra Slovenien - i begge tilfælde vil Wozniacki være favorit til at gå videre.

I tredje runde begynder de lidt større udfordringer at melde sig, da en lang række dårlige resultater i 2019 har sendt Wozniacki ned som nummer 19 på verdensranglisten.

Det betyder, at hun allerede i sin tredje kamp risikerede at møde de topseedede spillere.

Lodtrækningen var dog forholdsvis nådig ved Caroline Wozniacki, der har kurs mod et potentielt opgør mod canadieren Bianca Andreescu.

15.-seedede Andreescu slog tidligere på året danskeren i Auckland i spillernes eneste møde hidtil.

Hvis Wozniacki vinder, og de øvrige seedninger i turneringen holder, så skal danskeren i fjerde runde møde rumæneren Simona Halep.

Fjerdeseedede Halep tabte i 2018 til danskeren, da de to mødtes i finalen i Australian Open.

Wozniacki er 19.-seedet i New York efter et skidt 2019, der endnu ikke har budt på nogen turneringssejre.

I 26 tenniskampe i år er det blevet til 14 sejre og 12 nederlag for den tidligere danske verdensetter.

Kun to gange er hun kommet videre fra tredje runde i sammenlagt 12 turneringer i 2019 - det var i Miami og Charleston i foråret.

/ritzau/

Annonce
Lodtrækningen på US Opens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce