Annonce
Sport

Wozniacki møder ukrainer på næstmest prestigefyldte arena

Margaret Court Arena skal danne rammen om Caroline Wozniackis anden kamp i afskedsturnering.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniackis anden kamp ved Australian Open mod Dayana Yastremska skal spilles på Margaret Court Arena.

Det oplyser Australian Open i et kampprogram for turneringens to hovedarenaer, Rod Laver Arena og Margaret Court Arena.

Wozniacki har på forhånd meldt ud, at Australian Open bliver hendes sidste turnering.

Danskeren spiller kamp nummer to på turneringens anden hovedarena efter klokken 11 lokal tid onsdag.

Det vil sige, at kampen bliver spillet natten til onsdag dansk tid omkring klokken 02.30, afhængigt af hvor hurtigt kampen inden går.

Den spilles mellem tredjeseedede Naomi Osaka og Saisai Zheng.

Margaret Court Arena regnes som den næstmest prestigefyldte arena på Melbourne Park efter Rod Laver Arena.

I alt 7500 mennesker kan der sidde på arenaen, når Caroline Wozniacki spiller i anden runde af det, der potentielt kan blive karrierens sidste kamp.

Dermed er arenaen kun det tredjestørste på anlægget, da både Rod Laver Arena og Melbourne Arena har flere siddepladser.

Caroline Wozniacki vandt i 2018 grand slam-turneringen, som er årets første.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce