Annonce
Sport

Wozniacki vil gerne huskes som en fighter

Leo Ramirez/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki offentliggjorde i sidste uge, at Australian Open i januar bliver hendes sidste turnering.

Caroline Wozniacki vil gerne huskes som en fighter.

Det siger den danske tennisspiller i et interview med Ekstra Bladet, efter at hun i sidste uge offentliggjorde, at Australian Open i januar bliver hendes sidste turnering som professionel tennisspiller.

- Min karriere har talt for sig selv, synes jeg. Jeg tror, at man vil huske mig for at have kæmpet og arbejdet rigtig hårdt.

- Og så håber jeg, at mine modstandere og kolleger vil huske mig som et betænksomt og hjælpsomt menneske, som var sød og rar, siger hun til avisen.

Siden meddelelsen om det kommende karrierestop er det væltet ind med rosende ord til den danske tennisstjerne.

- Det er svært at forstå, hvor mange folk jeg har rørt, og hvor mange der har siddet oppe og fulgt mine kampe. At de har betydet så meget for så mange mennesker, siger hun.

Den danske tennisstjerne blev professionel i 2005, og hun slutter sin karriere som 29-årig som Danmarks mest succesrige tennisspiller gennem tiden. Og hun føler stadig, at hun kan begå sig på højeste niveau.

Det er blandt andet også derfor, hun indstiller karrieren netop nu.

- Timingen føles rigtig. Jeg føler stadig, at jeg kan slå alle og vinde turneringer, og jeg ville slutte på et tidspunkt, hvor jeg stadig følte mig fantastisk, sagde Wozniacki i et eksklusivt interview med Good Morning America fredag.

Hun har vundet 30 internationale turneringer inklusive Australian Open i 2018 og sæsonfinalen i 2017.

Caroline Wozniackis afskedsturnering, Australian Open, spilles fra 20. januar til 2. februar 2020.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Annonce