x
Annonce
Sport

Wozniackis hittingpartner: Man kan mærke at hun er glad

Edgar Su/Reuters
I en podcast siger hittingpartner, at Wozniacki-lejren håber, at danskeren gør det godt i afskedsturnering.

Det er en glad og fokuseret Wozniacki-lejr, der går ind til danskerens afskedsturnering, Australian Open.

Det fortæller en af den danske tennisstjerne Caroline Wozniackis hittingpartnere ved turneringen, den tidligere australske tennisspiller Jake Eames, til tennisprogrammet First Serve.

Sammen med en anden tidligere spiller, Greg Jones, har han ved de seneste to udgaver af Australian Open været en del af hendes træningshold, forklarer han.

Og stemningen er god inden Wozniackis kamp i første runde mod amerikanske Kristie Ahn natten til mandag dansk tid.

- Hun (Wozniacki, red.) virker i hvert fald meget glad lige nu. Altså, vi taler ikke så meget om det. Men hele holdet koncentrerer sig om at være til stede i øjeblikket og tage det kamp for kamp, siger Eames til radioprogrammet, der er sendt som podcast søndag.

- Men man kan mærke, at hun er meget glad. Hun blev gift sidste år, så det er virkelig en glad Wozniacki-lejr for tiden, og vi håber, at hun kan gøre det godt her.

Samtidig roser den tidligere australske spiller Wozniackis far og træner, Piotr, for at kende datteren godt og sørge for at holde hende mentalt på rette spor.

- Hendes fars øje for detaljerne er fantastisk. Som hendes far kender han hende selvfølgelig også rigtig godt, og han ved, hvordan hun reagerer i forskellige situationer, siger Eames til First Serve.

Wozniacki blev sidste år gift med den tidligere basketballspiller David Lee.

Hun har inden Australian Open sagt, at hun er klar til andre udfordringer og projekter end livet som toptennisspiller.

Men hun også har foreløbigt holdt kortene tæt til kroppen om, hvad fremtiden skal bringe.

/ritzau/

Link til podcasten på udbyderen Whooshkaas side
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce