Annonce
Sønderjyske Fodbold

Wright scorede nok en gang, og træneren hyldede holdspilleren Jacobsen

Haji Wright bragte SønderjyskE i front kort efter pausen og havde flere forsøg senere i kampen. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
Haji Wright har tanket selvtillid efter fire scoringer, og SønderjyskE-træner Glen Riddersholm hylder Anders K. Jacobsen, der løste en gigantisk arbejdsopgave.
Annonce

JV I HADERSLEV: Det var amerikanske Haji Wright, der med sin fjerde sæsonscoring fik prikket hul på hjemmekampen mod Brøndby, som SønderjyskE vandt med 2-0.

Wright slog til, da han fik muligheden tre minutter efter pausen efter oplæg fra Alexander Bah.

- Alexander spillede bolden ind til mig, og jeg bemærkede, at jeg havde lidt plads, så jeg tog en berøring og et skud, og så var jeg heldig nok til, at den gik ind, lød beskrivelsen fra målscoreren, der glædede sig over at være en del af ligaens topfelt med 10 point efter fem kampe.

- Det har bestemt været en god start for os. De point, vi har, og de sejre, vi har fået herhjemme har gjort os godt, og især i dag spillede vi godt, mente Wright.

- Det viser bare, hvor godt et hold, vi har. Jeg mener, vi kan slå alle i ligaen.

Wright har fået masser af selvtillid i sin første tid i klubben.

- Det er vigtigt for offensive spillere at score mål, og på den måde har jeg været heldig, og jeg vil bare fortsætte herfra, sagde angriberen, der søndag startede i front sammen med Anders K. Jacobsen.

- Det er første gang i sæsonen, at vi har spillet mange minutter sammen. Vi er alle farlige spillere, og jeg tror, han ville angribe lidt mere i dag for at score nogle flere mål, fordi det var bedre for os at angribe end at forsvare, sagde Wright om Riddersholms valg.

Wright mente, at han og Jacobsens forskelligheder fungerer fint sammen.

- Jeg er lidt mere direkte. Jeg er større og lidt stærkere. Han er mere den tekniske type, men også en god afslutter. Jeg synes, vi klæder hinanden godt.

Annonce

Træner hyldede holdspilleren

Cheftræner Glen Riddersholm var træt af, at opstillingen med Emil Frederiksen bag Wright og Jacobsen ikke fungerede fra begyndelsen.

- På tegnebrættet havde vi forsøgt at gå lidt mere offensivt til værks, og der må jeg sige, at vi blev fanget i en svær mental periode, hvor vi havde svært ved at acceptere, at vi blev nødt til at finde nogle andre kvaliteter frem for at holde os inde i kampen, sagde Riddersholm.

Midt i første halvleg beordrede han Jacobsen længere tilbage i et defensivt arbejde.

- AK, som er en fantastisk angriber, måtte ned og arbejde i en mere defensiv position, og jeg nyder bare at se en kvalitetsspiller som AK, der arbejder så hårdt i holdets tjeneste. Det må jeg hylde som noget fantastisk, og som giver mig en følelse af, at når vi kan gøre sådan noget i fællesskabets tjeneste for at vinde kampe, så er vi på vej til at tage nogle vigtige skridt fremadrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce