Annonce
Sønderborg

X-Factordeltager imponerer: - Vilson fra Nordborg gjorde os stolte

Der var ikke stor interesse for at forsøge at komme med i tv-underholdningsprogrammet X-Factor, da castere i juni 2020 slog lejr midt i Sønderborg by, men til auditionen i Aarhus deltog Wilson fra Nordborg. Foto: Kim Holm.
Byrådspolitiker Bjørn Allerelli Andersen (S) var så vild med Vilson Ferati fra Nordborgs stemme, at han ville dele sin begejstring. Han mener, at den unge mand er en fantastisk repræsentant for Sønderborg kommune.

Sønderborg: Fredag aften løb underholdningsprogrammet X-Factor over skærmen - og en af dem, der så med, var byrådspolitiker Bjørn Allerelli Andersen (S).

Han havde svært ved at skjule sin begejstring, da en mand ved navn Vilson Ferati havde aflagt sin audition foran dommerpanelet.

- Vilson fra Nordborg gjorde os stolte til X-Factors audition i Aarhus! Held og lykke, du har en fed stemme, skrev Bjørn Allerelli Andersen på Facebook efterfulgt af et billede af manden.

Annonce

- Jeg synes, at det er rigtig dejligt, når en person med en anden etnisk baggrund tør stille sig op på den måde og gør os alle stole. Det er fantastisk at have en som ham til at repræsentere vores kommune og som ansigt udadtil. Jeg blev så stolt og vil give ham alt den støtte, der er muligt, fortæller han om tanken bag opslaget.

div>

Wilson fra Nordborg gjorde os stolte til X- Faktorer audition i Århus! Held og lykke, du har en fed stemme

Slået op af i & nbsp; Fredag den 8. januar 2021 blockquote> div>

Et frisk pust i en mørk tid

Byrådspolitikeren mener også, at der er brug for flere positive opslag, i en tid hvor coronapandemien og uroligheder i USA fylder meget på både sociale medier og i nyhedsbilledet.

- Der er så meget negativt for tiden, som gør mange utrygge og bekymret. Jeg tænkte derfor, at der var brug for at skabe lidt glæde og komme med et frisk pust i den her mørke tid, siger han.

Og Bjørn Allerelli Andersen var ikke den eneste, som havde brugt fredag aften på at se tv-programmet. I kommentarsporet skriver flere, at han synger fantastisk.

- Så må jeg da hellere se X-Faktor næste gang, for det gør jeg normalt ikke, skriver Helen Dalvig.

Det er ikke første gang, at en sanger fra Sønderborg kommune tager X-Factor med storm. I sidste sæson var det Emil Wismann Kirkebæk-Jensen fra Gråsten, som imponerede - ikke mindst med sin dans og sans for bevægelse.

Han endte på en tredjeplads i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce