Annonce
Danmark

X Factors nye vært er selv musikalsk - og Melvin afviser ikke at sætte sig bag trommerne

Melvin Kakooza afviser ikke, at han sætter sig bag trommerne i årets "X Factor".

Når årets X Factor-liveshows går i luften fra den 26. februar, overtager komikerkometen Melvin Kakooza værtsstafetten fra Sofie Linde, som er gået på barsel med sin lille datter.

Modsat Sofie Linde, som har bedyret, at hun ikke er spor musikalsk, så både synger og spiller Melvin Kakooza selv.

- Jeg har undervist i musik på en efterskole og har spillet trommer i mange år. Derudover spiller jeg guitar og bas og rapper og synger også en lille smule. Så der er noget musik gemt i mig, siger Melvin Kakooza.

Dog har han aldrig nogensinde selv overvejet at stille op i "X Factor".

- Jeg er musikalsk i den forstand, at det er instrumenterne, jeg går op i. Jeg har set alle liveshows og er kæmpe fan af X Factor-bandet, især trommeslageren har jeg været kæmpe fan af og fulgt i lang tid.

- Så på den måde har X Factors musikalske del betydet rigtigt meget for mig, mens underholdningsdelen, hvor de synger, har været fedt at se, men det har aldrig været min drøm at synge. Det har helt klart været min drøm at spille med bandet, siger Melvin Kakooza.

Han afviser ikke, at det kan komme til at ske på et tidspunkt under liveshowene.

- Der er mulighed for at komme med idéer, og jeg har da skrevet et par ned, og så må jeg håbe, at TV2 også synes, de er gode, siger Melvin Kakooza med et smil.

"2020 bliver dit år!"

For den 29-årige komikerkomet er værtstjansen i "X Factor" en drøm, der går i opfyldelse.

Han troede nærmest ikke sine egne ører, da han fik tilbuddet.

- Jeg hæfter mig faktisk ved noget, Sofie (Linde, red.) sagde i februar, da vi hilste på hinanden til Zulu Awards: "Ved du hvad, Melvin - 2020 bliver dit år!".

- Det har jeg tænkt på siden, hvordan tingene lige pludselig falder i hak, for 2020 har været et vildt år karrieremæssigt for mig. Og jeg er virkelig, virkelig glad og taknemmelig for, at det er gået godt på trods af pandemien og alt det negative, der er sket, siger Melvin Kakooza.

Annonce

Spændt og nervøs

Han glæder sig til at byde seere, dommere og deltagere velkommen til årets første liveshow.

- Jeg har sommerfugle i maven over at skulle høre deltagerne stå på scenen for første gang, men jeg har ikke ondt i maven eller premierenerver.

- Jeg er spændt og nervøs på en god måde. Det er en blanding af, at jeg føler mig klædt godt på, og at jeg heldigvis fik lov til at lave to programmer med Sofie på bootcampen.

- Hun har været så god til at sætte mig ind i tingene, og hun har været rigtig hjælpsom med at give gode råd og gøre overgangen mega nice. Vi har også så godt et forhold, at jeg ved, at jeg altid kan ringe til hende, lyder det fra Melvin Kakooza.

"X Factor" sendes på TV2 hver fredag fra klokken 20.00.

/ritzau/

Blå bog

Melvin Matthew Kakooza er født 1991 i Kampala, Uganda, og kom til Danmark i en alder af blot et år. Han gik på Skjoldborgvejens Skole i Fredericia og senere i gymnasiet i samme by. Påbegyndte en læreruddannelse, men færdiggjorde den ikke, fordi han vandt DM i standup i 2017 og hurtigt skabte sig et navn i comedy-branchen.

Han står bag den anmelderroste komedieserie ”Sunday”, som kan ses på Xee. Har slået sit navn fast i flere tv-programmer. Især ”Helt sort”, hvor han rejser rundt i Danmark og betragter sine landsmænd, har skabt stor opmærksomhed. Melvin Kakooza modtog i 2020 hele to Zulu Awards-statuetter. Derudover har han vundet Tv-prisen for ”Bedste comedy/satire” og Billed-Bladets Guldpris. I 2021 skal han være vært på X factors liveshows på TV 2.

Annonce
Annonce
Esbjerg

Købmand tvunget til lukning: Så inviterede han de lokale til gratis orgie

Esbjerg For abonnenter

Amerikanske ejere i gang med rettelak: Stort Esbjerg-firma får slettet sit historiske efternavn

Sønderjyske Fodbold

Live: Kommer SønderjyskE tilbage på sporet mod FCK?

Billund

Efter et kræftforløb lytter behandler mere til sin egen krop: - Vi behandlere giver vores klienter en masse gode råd, men vi glemmer at passe på os selv.

Kolding

Kolding tjener penge på stofmisbrugere: De kommer fra andre kommuner for at få bugt med deres misbrug

Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Erhverv

Hvad er værst - laks eller ost? Vi behøver hjælp til at handle klimavenligt

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg

Heldets kiosk slår til igen: Er du ny Lotto-millionær?

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Erhverv For abonnenter

Børnene fik mor og far lokket med til Tønder: Nu åbner Pia en lingeri-butik i Østergade

Kultur For abonnenter

Anbefaling: Fem krimier til uhyggelig efterårs-læsning

Podcast

Lyt: Far til tre døde bag rattet i sin nye bil

Annonce