Annonce
Danmark

X Factors nye vært er selv musikalsk - og Melvin afviser ikke at sætte sig bag trommerne

Melvin Kakooza afviser ikke, at han sætter sig bag trommerne i årets "X Factor".

Når årets X Factor-liveshows går i luften fra den 26. februar, overtager komikerkometen Melvin Kakooza værtsstafetten fra Sofie Linde, som er gået på barsel med sin lille datter.

Modsat Sofie Linde, som har bedyret, at hun ikke er spor musikalsk, så både synger og spiller Melvin Kakooza selv.

- Jeg har undervist i musik på en efterskole og har spillet trommer i mange år. Derudover spiller jeg guitar og bas og rapper og synger også en lille smule. Så der er noget musik gemt i mig, siger Melvin Kakooza.

Dog har han aldrig nogensinde selv overvejet at stille op i "X Factor".

- Jeg er musikalsk i den forstand, at det er instrumenterne, jeg går op i. Jeg har set alle liveshows og er kæmpe fan af X Factor-bandet, især trommeslageren har jeg været kæmpe fan af og fulgt i lang tid.

- Så på den måde har X Factors musikalske del betydet rigtigt meget for mig, mens underholdningsdelen, hvor de synger, har været fedt at se, men det har aldrig været min drøm at synge. Det har helt klart været min drøm at spille med bandet, siger Melvin Kakooza.

Han afviser ikke, at det kan komme til at ske på et tidspunkt under liveshowene.

- Der er mulighed for at komme med idéer, og jeg har da skrevet et par ned, og så må jeg håbe, at TV2 også synes, de er gode, siger Melvin Kakooza med et smil.

"2020 bliver dit år!"

For den 29-årige komikerkomet er værtstjansen i "X Factor" en drøm, der går i opfyldelse.

Han troede nærmest ikke sine egne ører, da han fik tilbuddet.

- Jeg hæfter mig faktisk ved noget, Sofie (Linde, red.) sagde i februar, da vi hilste på hinanden til Zulu Awards: "Ved du hvad, Melvin - 2020 bliver dit år!".

- Det har jeg tænkt på siden, hvordan tingene lige pludselig falder i hak, for 2020 har været et vildt år karrieremæssigt for mig. Og jeg er virkelig, virkelig glad og taknemmelig for, at det er gået godt på trods af pandemien og alt det negative, der er sket, siger Melvin Kakooza.

Annonce

Spændt og nervøs

Han glæder sig til at byde seere, dommere og deltagere velkommen til årets første liveshow.

- Jeg har sommerfugle i maven over at skulle høre deltagerne stå på scenen for første gang, men jeg har ikke ondt i maven eller premierenerver.

- Jeg er spændt og nervøs på en god måde. Det er en blanding af, at jeg føler mig klædt godt på, og at jeg heldigvis fik lov til at lave to programmer med Sofie på bootcampen.

- Hun har været så god til at sætte mig ind i tingene, og hun har været rigtig hjælpsom med at give gode råd og gøre overgangen mega nice. Vi har også så godt et forhold, at jeg ved, at jeg altid kan ringe til hende, lyder det fra Melvin Kakooza.

"X Factor" sendes på TV2 hver fredag fra klokken 20.00.

/ritzau/

Blå bog

Melvin Matthew Kakooza er født 1991 i Kampala, Uganda, og kom til Danmark i en alder af blot et år. Han gik på Skjoldborgvejens Skole i Fredericia og senere i gymnasiet i samme by. Påbegyndte en læreruddannelse, men færdiggjorde den ikke, fordi han vandt DM i standup i 2017 og hurtigt skabte sig et navn i comedy-branchen.

Han står bag den anmelderroste komedieserie ”Sunday”, som kan ses på Xee. Har slået sit navn fast i flere tv-programmer. Især ”Helt sort”, hvor han rejser rundt i Danmark og betragter sine landsmænd, har skabt stor opmærksomhed. Melvin Kakooza modtog i 2020 hele to Zulu Awards-statuetter. Derudover har han vundet Tv-prisen for ”Bedste comedy/satire” og Billed-Bladets Guldpris. I 2021 skal han være vært på X factors liveshows på TV 2.

Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Ligeglad med dagbøder på en million: Tre mands kamp om et elkabel går nu ind i sit tredje år

Esbjerg For abonnenter

Eksperter anbefalede specialklasse til Wibekes søn - alligevel endte han i en almindelig folkeskoleklasse: - De kunne ligeså godt have sat ham i et bur

Alarm 112

19-årig har mistet livet: Kørte ind i betonpille under viadukt

Esbjerg

Coop ruster sig inden ny konkurrent kommer: Vil jævne moderne Fakta-butik og bygge ny discount-spydspids

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Navne For abonnenter

Begravelser og bisættelser i Syd- og Sønderjylland

Erhverv For abonnenter

Pizzeria havde ingen penge og skyldte 1,4 millioner kroner: Direktør har nu fået tre års konkurskarantæne

Enkelte ansatte er blevet fyret efter krav om coronapas på job

Haderslev

Is hele året på Torvet: John ismand dropper efterlønnen

Kolding For abonnenter

Helle har ikke set sin nu afdøde biologiske far, siden hun var fem år gammel: Et opslag på Facebook bragte hende tættere på ham end nogensinde før

Esbjerg

Kommunen får Ribe Biogas til at justere produktionen: - Godt at borgere reagerer på gener

Annonce