Annonce
Varde

Y's-men klubbens julekalender har både kongefamilien og kendte personer med

Y's-Men Clubs julekalender. Privatfoto

Ansager: Tegner og illustrator Anette Carlsen er kunstneren bag Y's-men klubbens nye julekalender, der byder på karikaturtegninger af bl.a. kongefamilien, politikere og kendte personer. Ved at købe julekalenderen, som sælges i Varde Kommune af spejdere og FDF’ere, får man chancen for at vinde et gavekort på 200 kroner bag hver af de 24 låger. Halvdelen af prisen for julekalenderen er spejdernes egen indtægt, mens den anden halvdel går til udgifter ved kalenderen. Mens annonceindtægterne går til socialt og humanitært arbejde.

Y's-men klubben i Ansager har pt 21 medlemmer, og man har gennem snart en lang årrække solgt mellem 650 og helt op til 950 julekalendere. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce