Annonce
Billund

Yderligere forstærkning til håndboldholdet: U21-landsholdsspiller skifter til Grindsted

Jakob Villemoes Larsen er netop begyndt træningen i Grindsted GIF, hvor han til den kommende sæson vil være en del af klubbens 1. divisionshold. Privatfoto.
20-årige Jakob Villemoes Larsen, der hidtil har været ungdomsspiller i Skanderborg Håndbold, skifter til Grindsted GIF. Jakob Villemoes Larsen er netop blevet udtaget til U21-landsholdet.

Grindsted: Endnu en håndboldspiller er ankommet til Grindsted for at forstærke det lokale 1. divisionshold i håndbold. 20-årige Jakob Villemoes Larsen er netop udtaget til U20-landsholdet, og han har hidtil været en del af akademiet i Skanderborg Håndbold. Nu er han blevet seniorspiller, og dermed skifter han til Grindsted GIF.

Jakob Villemoes Larsen spiller på højre fløj og kommer dermed til at supplere Thomas Theilgaard, der gennem holdets første sæson i 1. division har fået langt størstedelen af spilletiden på denne position.

- Hvis jeg skal beskrive mig selv som fløjspiller, så er jeg en fløj med stor fysik, der både kan dække fløj og back i forsvaret, og jeg holder et stabilt niveau gennem kampene, fortæller Jakob Villemoes Larsen ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Har hørt godt om klubben

Jakob Villemoes Larsen træder ind i Grindsted-truppen i stedet for Nicolai Witt, der for et par uger siden meddelte klubben, at han havde fået et nyt arbejde, som blev vanskeligt at kombinere med håndbold på dette niveau. Dermed gik jagten ind på en ny venstrehåndet spiller, og han blev altså fundet i Skanderborg.

Flere nye spillere

  • Grindsted GIF har sikret sig en håndfuld nye spillere til den kommende sæson i 1. division:
  • Tre spillere skifter fra SHEA, som er akademiet under Skanderborg Håndbold. Det drejer sig om målmanden Frederik Skovgaard, stregspilleren Anton Rosenkilde og højrefløjen Jakob Villemoes Larsen.
  • Venstrefløjen Tobias Rasmussen skifter til Grindsted GIF fra Nordsjælland Håndbold, mens bagspilleren Aleksander Selmar kommer til Grindsted fra den norske ligaklub Haslum.

- Jeg har hørt godt om klubben fra flere steder, og jeg ser frem til at træde ind i et godt træningsmiljø, hvor der kan være mulighed for spilletid, samtidig med jeg får roen til at udvikle mig fra ungdomsspiller til seniorspiller, siger Jakob Villemoes Larsen, der ikke er den eneste spiller, der til den kommende sæson tager turen fra Skanderborgs akademi til Grindsted.

Stregspilleren Anton Rosenkilde og målmanden Frederik Skovgaard har taget samme tur, så selvom klubskiftet er helt nyt for Jakob Villemoes Larsen, møder han kendte ansigter i Grindsted.

- Jeg kender både Anton og Frederik, og det betyder en stor del, at jeg har noget trygt i en ny klub, når jeg skifter fra ungdom til senior. Jeg er skiftet, fordi jeg gerne vil udvikle mig på seniorplan, hvor et højt niveau af teknik og fysik er påkrævet, og så er det bare dejligt at kunne gøre det i en vis tryghed, hvor miljøet og rammerne stadig er nye, siger han.

Annonce

Et godt match

Det er i løbet af de seneste par lykkedes Grindsted GIF at tiltrække flere spillere, der har erfaring fra højeste niveau. Grindsted-træner Flemming Pedersen er overbevist om, at Jakob Villemoes Larsen i løbet af få sæsoner vil være at finde på den øverste håndboldhylde, og han ser frem til at få den unge fløjspiller under sine vinger.

- Både som spiller og som menneske ligner det et rigtigt godt match. Det vidner om, at vi fremstår som et seriøst alternativ til de største talenter, der ikke lige springer direkte ind på et ligahold. Vi håber, at vi kan give Jakob et godt afsæt over de næste par år, så han kan få opfyldt sine drømme, siger Flemming Pedersen.

De nye Grindsted-spillere får mulighed for debut allerede den 11. juni, når Grindsted GIF tager mod ligamandskabet fra Skjern Håndbold i landspokalturneringen.


Hvis jeg skal beskrive mig selv som fløjspiller, så er jeg en fløj med stor fysik, der både kan dække fløj og back i forsvaret.

Jakob Villemoes Larsen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce