Annonce
Læserbrev

Ytringsfrihed. En ny forklaring må til

Annonce

Læserbrev: Grethe, kære Grethe. Tro det om du vil, men jeg var egentlig ikke til sinds at vende tilbage, og synes måske, at der er kogt nok suppe på den pølsepind.

Men, når et ellers forventeligt begavet menneske som du, ovenikøbet ikke kun eksbyrådsmedlem men sør’me også eksviceskoleinspektør? i Vejen Kommune giver så klart udtryk for ikkeat have forstået, hvad mit indlæg egentlig handlede om, så må der ny forklaring til.

Det er da ærgerligt, at du straks skutter dig under offerrollen, tilsyneladende krænket (det er så moderne) på din ytringsfrihed, i stedet for at se på skolemesterstilen og den løftede pegefinger som dit første indlæg oser af.

Du stiller banale spørgsmål og giver “kloge” råd til udøvende politikere og professionelle embedsfolk på børnepasningsområdet, som om det er et ubetrådt, jomfrueligt område og ikke et område, der dagligt behandles med respekt og viden på højt plan i kommunen.

Det var kernen i mit oprindelige budskab, og selvfølgelig vil ingen nænne at fratage dig retten til at ytre dig - med eller uden din løftede skolemesterpegefinger, og uanset om budskabet trænger ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce