Annonce
Vejen

Zjoos i Vejen bliver til Skoringen 1. marts

Om få måneder flytter staben fra hjørnet af Nørregade og Rosengade til butikken tæt på Rådhuspladsen. Tina Maria Nielsen, siddende, ses her samen med Inga Greve Brun og Kenneth Nisgaard. Foto: Jørgen Schultz
Zjoos-forretningen på hjørnet af Nørregade og Rosengade skifter ikke blot navn. Der flyttes samtidig til lokalerne i Nørregade tæt ved Rådhuspladsen

Vejen: Med virkning fra den 1. marts skifter Zjoos-forretningen klæder og bliver til Skoringen.

- Vi vælger ikke blot valgt at skifte facadeskiltet ud fra Zjoos til Skoringen, men vi flytter samtidig butikken fra de nuværende lokaler op i den eksisterende Skoringen-forretning tæt ved Rådhuspladsen, fortæller indehaver Kenneth Nisgaard.

Kenneth Nisgaard driver i forvejen ni Skoringen-butikker, så skiftet fra Zjoos til Skoringen ligger lige til højre-skoen.

- Vi har været rigtig glad for butikken og vores placering igennem 12 år i Vejen. Men muligheden for at flytte til en endnu bedre placering nær torvet, samtidig med at vi rykker ind i en næsten topmoderne butik kunne vi ikke sige nej til, tilføjer Kenneth Nisgaard.

Annonce

Men muligheden for at flytte til en endnu bedre placering nær torvet, samtidig med at vi rykker ind i en næsten topmoderne butik kunne vi ikke sige nej til.

Kenneth Nisgaard, indehaver

Erfarne medarbejdere

De kendte medarbejdere fra Zjoos-forretningen flytter naturligvis med.

- Tina Maria Nielsen, der har solgt sko i 15 år og Inga Greve Brun i snart 40 år i Vejen, kender byen og kunderne og uden dem var det svært at drive en så velfungerende butik, siger Kenneth Nisgaard.

Begge medarbejdere glæder sig til at komme i gang med at indrette den nye butik, hvor man blandt andet udvider med en helt ny Skechers shop i shop. Derudover vil kunderne stadigvæk kunne finde et stort udvalg af Ecco, Rieker, Gabor, Puma, Adidas, Skofus samt mange andre populære mærker.

Selve åbningsdagen i Skoringen er ikke helt på plads endnu. Men åbningen vil blive vejret med diverse aktiviteter i hele foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

112

Lastbil ramt af bom i overkørsel i Ribe

Annonce