Annonce
Kultur

Zoologisk have genåbner yderligere

Efter coronarestriktionerne er lempet, bliver der bedre muligheder for at se gorillaer og oddere, når man gæster Givskud Zoo - Zootopia. Arkivfoto: Mette Mørk
Givskud Zoo kan med de lempede coronarestriktioner igen give gæsterne adgang til en række af de indendørs faciliteter, der ellers har været lukket siden sæsonåbningen i marts.

Givskud: En aftale om yderligere lempelse af coronarestriktioner, der blev indgået på Christiansborg tidligere på ugen, betyder, at blandt andet zoologiske haver må genåbne yderligere.

Det gælder eksempelvis i Givskud Zoo - Zootopia, hvor man får bedre mulighed for at vise en række af parkens dyr frem samt genoptage kørslen med safaribusserne.

En af de dyrearter, som gæsterne i parken kun har haft begrænset adgang til siden sæsonåbningen i slutningen af marts, er gorillaflokken, men med de nye regler, kan der åbnes for det indendørs anlæg. Her kan gorillaerne opleves, selvom de er søgt i ly. Det samme gælder for anlægget, hvor de sydamerikanske kæmpeoddere holder til, oplyser Givskud Zoo.

Annonce

Også flere indendørs særudstillinger og faciliteter må igen benyttes.

Samtidig genoptages kørslen med parkens safaribus, der ellers har holdt stille på grund af forsamlingsforbuddet. Dermed kan gæster, der besøger parken uden bil, igen komme ind i blandt andet løveanlægget.

Det lempede forsamlingsforbud betyder også, at Givskud Zoo kan gennemføre særlige arrangementer for endagsgæster og indehavere af års- og kulturårskort.

Trods de lempede restriktioner skal alle over 15 år ligesom hidtil fortsat vise et gyldigt coronapas for at komme ind i parken, og der skal også bæres mundbind indendørs..

Annonce
Kultur For abonnenter

Fem stjerner: Historier om bøgernes forunderlige historier

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Musiksted skal ud at vække appetitten på livemusik: - Vi skal løbe det i gang igen

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

26 år gammel flyttede Nadia i eget hus - alene men med hund

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce