Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du i gang med at bygge dit eget haveskur

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et haveskur er brugbart i enhver have, fordi du kan opbevare alt fra dine haveredskaber til dine cykler derinde bag lås og slå. Det er der, hvor du kan lægge alle de ting, som ikke skal tage skade af alt slags vejr. Hvis du har brug for opbevaringsplads til den slags ting, så skal du overveje at bygge et haveskur.


Beslut hvor stort dit skur skal være


Du skal først og fremmest finde ud af, hvor stort dit nye haveskur skal være. Det afhænger både af, hvor stor din have er, og hvor mange ting du skal have plads til. Du kan lave et lille skur, hvor der er plads til dine mest brugte haveredskaber og et par krukker, men du kan også lave et stort skur, hvor der er plads til både brænde, cykler og grill - og måske dine havemøbler i vinterhalvåret. I hvert fald er det en fordel at have styr på, før du køber materialer til dit skur.


Find de rette materialer


Du kan godt lave dit skur af flere forskellige materialer, men det er mest almindeligt at bygge det af træ. Det er et materiale, der fungerer rigtig godt til netop et haveskur. Du kan altid male det i lige præcis den farve, du ønsker.


Når du køber materialer til dit skur, er det en fordel at sammenligne priser hos forskellige forhandlere. Det er nemlig kun på den måde, at du finder de bedste materialer til den bedste pris.


Byg dit skur og gør det til dit eget


Nu er der ikke andet tilbage end at bygge dit skur ud af dine nyindkøbte materialer. Hvis ikke du har mod på selv at gøre det, kan du altid kontakte en håndværker for at få hjælp. Dog er det ikke specielt kompliceret, hvis du tager én ting ad gangen. Hvis du har de rette materialer og ikke mindst det rigtige værktøj, så går det hele meget nemmere.


Når først du står med et færdigt skur, så kan du begynde at gøre det til dit helt eget. Du kan f.eks. male det i en farve, der passer til resten af din have. Du kan også lægge træflis langs dets kant for at skabe en fin afslutning hele vejen rundt. Ellers kan du gøre det klar indeni med hylder, kroge og reoler, så der er plads til dine ting. Hvis du laver et godt system, er det langt lettere at holde styr på dine ting.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.