Annonce
Debat For abonnenter

Det mener JydskeVestkysten om Peter Kofods tale om dansk brexit

Debat

Klumme: Den forunderlige og guddommelige pause

Vi kender det alle sammen. Man har været en tur i haven med hækkesaksen og har været i gang i et par timer. Sveden pibler frem på panden. Pulsen pumper, som var man midt i en mild workout. Man er lidt over halvvejs med hækken og har gjort sig fortjent til en pause.

Debat

Debat: Digitale sundhedstilbud kan ikke erstatte den lokale læge og det lokale apotek

Debat: Videokonsultation hos lægen og online-køb af medicin. Digitaliseringen inden for sundhedssektoren har for alvor taget fart og er et godt supplement til fysiske besøg hos lægen og på apoteket. Men de digitale tilbud kan ikke erstatte muligheden for at møde op fysisk.

Debat

Debat: Ingen vinder på at blive tvunget ind i et rigidt barselssystem

Debat: Er spørgsmålet om øremærket barsel egentlig familiepolitik eller ligestillingspolitik? For os i Det Konservative Folkeparti er vi ikke i tvivl. Barsel er familiepolitik. Og det er familien, som skal afgøre, hvad der er bedst for dem og deres børn. Det skal hverken EU eller vi politikere blande os i. For os er det ikke noget mål i sig selv, at mænd og kvinder skal tage lige meget barsel. Målet må være at familien selv fordeler, hvem der skal tage barslen. Det er trist, at vi er nået dertil, at samfundets og politikernes mål for ligestilling går forud for friheden til den enkelte og familierne. Men vi skal også lige huske på, at bare fordi nogle politikere og EU beslutter at øremærke barsel til far, betyder det ikke, at han får ret til løn under barsel pr. automatik. Nej han får ret til barselsdagpenge. Hvilket han sådan set allerede har i dag.

Debat

Redaktørens stol: Nyhedsbrevet Dagens Danmark står tidligere op

Debat

Forsvarsministeren: En soldateruddannelse skal åbne døre

Debat: Det er ingen hemmelighed, at danske soldater er blandt de dygtigste inden for deres felt. Vi kan være stolte af den respekt, partnere og allierede har for de danske soldaters faglighed, samarbejdsevner og menneskelige egenskaber. Det skal vi være stolte af.

Debat

Kronik: Nederlag for USA og Nato - en tragedie for Afghanistan

Annonce
Debat

Lokallisten: Glæde over at den nye Udviklingslisten har adopteret vores program

Læserbrev: Samtlige lister går til det kommende kommunevalg ud med at de vil forbedre kerneværdier - især børn- og unge, ældre og handicappede.

Debat For abonnenter

Årsmødet gjorde nærmest krisen i Dansk Folkeparti endnu større

Debat

Hegn er nødvendige: Tænk at kunne besøge en nationalpark med mange forskellige dyr

Læserbrev: E-Borgergruppen er for nationalparker – der er et kæmpe potentiale for dyr, børn og turister.

Annonce
Debat For abonnenter

Kommentar: Specialskole er borgmesterens hovedpine - han sidder med det politiske ansvar

Skandale!

Debat

Brug penge på naturindsats i stedet for trådhegn

Debat

Vi er imod at samle alle specialelever

Læserbrev: I forhold til vores daginstitutioner, så lægger Lokallisten vægt på fleksible pasningsmuligheder og ser f.eks. gerne et miks af vuggestuer og dagplejere. Der skal naturligvis være pasningsgaranti til alle børn, det er nærmest en selvfølgelig i dag, men sådan har det ikke altid været.

Debat

Debat: Tomme tønder buldrer mest

Annonce
Annonce
Debat

Debat: Nu skal vi lave tiltag og finde de langsigtede løsninger for danske høner

Debat: Situationen med høner, der har skader på brystbenet, optager mange og med rette. Vi skal ikke acceptere, at sådanne skader sker i så stort et omfang som en undersøgelse fra Københavns Universitet (KU) har dokumenteret.

Debat

Debat: Regeringen nøler stadig med at investere i grønne hænder

Debat

Debat: Mens Danish Crown fodrer klimakrisen, forsøger de at narre os til at tro, at deres kød er bæredygtigt

Debat: Rigtig mange danskere vil gerne forbruge mere bæredygtigt og tage mere hensyn til klimaet, når de køber ind og sætter mad på bordet. Men selv den mest dedikerede og klimabevidste forbruger risikerer at blive efterladt i en tilstand af dyb forvirring over den jungle af bæredygtighedsmærker, de møder i supermarkedet.

Debat

Kronik: Vi skal turde stole på vores værdier og samarbejde i EU

Debat

Dokumentation, Philip Tietje

Læserbrev: Som kommentar til JV´s artikel om kommunens plan om at ændre anvendelse af min grund i Løjt udtaler Philip Tietje, at ”han har aldrig købt den som byggegrund”.

Debat For abonnenter

Det bliver værre og værre: Danskernes gæld til det offentlige når skandaløse højder

Debat

Intet byggeri på omtalt grund, Jan Aagaard

Læserbrev: Arealet, som Jan Aagaard ønsker bygge på, har aldrig i ny Aabenraa Kommunes tid været udlagt til boligformål. Hverken i en kommuneplan eller i en lokalplan. Faktisk heller ikke i kommuneplanen fra gammel Aabenraa Kommune fra 2001 har området været udlagt til boligformål.

Debat

Debat: Blå bloks landbrugsudspil er rent klimabluff

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ros og tak til et enigt byråd

Læserbrev: Jeg indrømmer gerne, at jeg i mange år har håbet på og drømt om et spændende søfartsmuseum tæt ved havnen i Aabenraa. Derfor blev jeg også begejstret, da jeg første gang hørte om de visionære planer om et kombineret kunst- og søfartsmuseum, placeret på Kilen og tæt ved Nyhavn.

Debat

Debat: Der mangler milliarder til cykelstierne

Debat

Byrådet prioriterede rigtigt i Løjt

Læserbrev: Som det sikkert er de fleste bekendt, har vi i byrådet i Aabenraa indgået et bredt budgetforlig med tilslutning fra samtlige 31 byrådsmedlemmer.

Debat

Lillebælts elendige tilstand: Nej tak til muslingeanlæg

Debat

Debat: Alt arbejde er værdigt, men ikke alt lige spændende

Debat: Replik til Mette Pugflod og artiklen "Filosofiuddannede Mette har været på dagpenge i to år: - Ny reform kan tvinge mig til at tage et rengøringsjob og give mig et dårligere liv":

Debat For abonnenter

Meningsmager Marianne Lyngby Pedersen: Vi behandler de frivillige mere og mere som ansatte

Debat

Barsel-selvbestemmelse for familier

Læserbrev: Familierne skal have frihed til selv at vælge barsel. Nye Borgerlige vil kæmpe for at politikerne ikke æder sig ind i danskernes privatliv. Tværtimod skal vi bevæge os den modsatte vej og dermed give frihed for familier. De er jo ikke ens, og derfor skal det være den enkelte familie, der selv vurderer, hvorledes barslen fordeles.

Debat For abonnenter

Tager mor det hele, så fint. Tager far det hele, så lige så fint:

Annonce