Annoncørbetalt indhold

Tre dages fødselsdagsfest på BROEN Shopping

BROEN Shopping fylder seks år og inviterer alle til fødselsdagsfest i tre dage.
Fedt, festligt og fornøjeligt. BROEN Shopping fylder seks år den 10. april, og det skal fejres med manér. Bagedyst, stjernegæster og cupcake-værksted er nogle af festlighederne. Kom med til fødselsdag fra den 3.-5. april.

Store fødselsdagsuge

Den 10. april er det seks år siden, at Vestjyllands største shoppingcenter slog dørene op for første gang. Det bliver markeret med en fødselsdagsuge frem til påske med store og små overraskelser og sjove og stjernespækkede aktiviteter. Der vil for de mindste blandt andet være mulighed for at besøge Bamsefabrikken og lave en bamse helt gratis, og så kan du i hele fødselsdagsugen opleve et smukt udsmykket center fyldt med flag og magi.
Mandag d. 3. april - onsdag d. 5. april kl. 10-19

Chengs cupcake-værksted

Ingen fødselsdagsfejring uden kagemagi for de små. Kom forbi Micki Chengs cupcake-værksted, og lav lækre og farverige kager med manden, som er en mester i netop det.
Alle børn kan være med på værkstedet, og det er helt gratis.

Mandag d. 3. april kl. 12-14

Micki Cheng er dommer i BROENs store bagedyst 2023, men der er også noget for de mindste. Kagemesteren står i spidsen for cupcake-værkstedet, hvor alle kan være med.

BROENs store bagedyst

Er du vild med at bage og måske en af de mange danskere, der også er gået i køkkenet for at bage et mesterværk, når du har set Den store bagedyst på tv? Så må du overvære BROENs store bagedyst 2023, hvor ti udvalgte amatørbagere dyster i den fedeste, sjoveste og selvfølgelig sødeste bagekonkurrence med selveste Micki Cheng som vært og dommer. Vinderen går derfra med et gavekort på 5.000 kroner til shopping på BROEN.
Mandag d. 3. april kl. 13-16

Ballonspas for børn

Fødselsdagsfesten byder også på besøg fra ballonkongerne, som kommer forbi BROEN Shopping og laver fødselsdagsballoner til alle fremmødte børn. Så kom til ballonsjov, og mød enten Hurra Holger, Mr. Birthday eller Klovnen Alfredo.
Hurra Holger - Mandag d. 3. april kl. 14-17
Mr. Birthday - Tirsdag d. 4. april kl. 11-14
Klovnen Alfredo - Onsdag d. 5. april kl. 11-14

Vestjyllands største shoppingcenter byder på 60 butikker og restauranter og har haft det store tegnebræt fremme for at skabe festlige fødselsdagsaktiviteter.

Make and take med LEGO

Kom i LEGO-himlen på BROEN Shoppings sidste festdag. Her kan både store og små komme forbi til en kreativ LEGO-workshop og lave små LEGO-figurer. Konceptet er Make and Take, og det betyder, at figurerne selvfølgelig skal med hjem på hylden. Aktiviteten er ganske gratis.
Onsdag d. 5. april kl. 13-17

Info:
BROEN Shopping
Centrum, Exnersgade 18
6700 Esbjerg
www. broenshopping.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.