Annonce
Esbjerg

Åbner torsdag: Kæmpe børnetøjs-outlet vender tilbage til Esbjerg

Outletland slår sig ned i en dansk by i en måned ad gangen for at sælge mærketøj til børn til udsalgspriser. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Stort midlertidigt børnetøjs-outlet har igen kurs mod Esbjerg og åbner torsdag i Gjesing.

Esbjerg: Det omrejsende børnetøjs-mekka Outletland er tilbage i byen. Butikken åbner torsdag klokken 10.00 i ledige lokaler i Gjesing på Østre Gjesingvej 9 nær Bilka, Bauhaus og Elgiganten.

Her fyldes 1200 kvadratmeter med sko og tøj til børn op til 10 år. Der er tale om sæsonaktuelle varer som for eksempel overtøj til den kolde vintertid - lige fra flyverdragter til de små til vinterjakker, huer og handsker.

Der kan blandt andet købes mærker som Mini A Ture, Noa Noa, Småfolk, Müsli, Fred's World, Melton, Smallstuff til outletpriser med store rabatter.

Outletkæden ejes af Stock Group med hovedsæde i Viborg. Butikken er en såkaldt pop-up butik, der slår sig ned i udvalgte danske byer i en måned ad gangen for at sælge mærketøj til børn til udsalgspriser.

Butikken holder åbent torsdag og fredag fra 10.00 til 19.00 samt lørdag og søndag fra 10.00 til 16.00. De første tre dage af hver uge går med at sikre, at der ikke er tomme bøjler på tøjstativerne.

Outletland er i Esbjerg frem til den 26. januar, hvorefter Nørresundby står for skud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Annonce