Annonce
Varde

22-årig med egen pølsevogn er DF Vardes nye spidskandidat

Jeremy Pedersen, som bor nær Varde, stiller op for Dansk Folkeparti til byrådet, og han er netop valgt som spidskandidat. Ved siden af sit politiske arbejde er han selvstændig med egen pølsevogn. Arkivfoto: Jacob Schultz
Dansk Folkeparti Varde har holdt opstillingsmøde, hvor det blev besluttet, at unge Jeremy Pedersen, der for nylig er flyttet fra Aarhus til Varde, er partiets spidskandidat til kommunalvalget senere i år.

Varde Kommune: Det er ikke Dansk Folkepartis siddende byrådsmedlem, Julie Gottschalk, der er partiets spidskandidat til det kommende valg. Efter partiet holdt opstillingsmøde 3. juni 2021 på Hodde Kro, er det Jeremy Pedersen, der står øverst på listen.

- Jeg er enormt stolt og beæret over, at Dansk Folkeparti Vardes medlemmer har valgt mig som spidskandidat til kommunalvalget. Jeg kommer til at kæmpe, alt hvad jeg har lært for at levere et resultat, som de kan være stolte af, udtaler Jeremy Pedersen i en pressemeddelelse fra partiet.

Dansk Folkeparti Vardes liste:

1. Jeremy Pedersen

2. Hans Jørgensen

3. Frode Flyvbjerg

4. Annette Tandrup Beier Andersen

5. Henning Jensen

Julie Gottschalk

Bestyrelsen er bemyndiget til at tilføje kandidater til listen.

Han fortæller, at særligt familiepolitik samt flygtninge- og udlændingepolitik er hjerteblod for ham, og at han derfor blandt andet kommer til at kæmpe for, at Varde Kommune får udmærket sig som en kommune, hvor det er attraktivt at stifte familie.

Annonce

- Varde Kommune skal fokusere mindre på integration og mere på at være kompetencegivende indenfor områder, der er relevante, når kommunens flygtninge forhåbentlig snart skal hjem igen, udtaler han.

Ikke i krise

Efter Jeremy Pedersen følger på listen Hans Jørgensen, Frode Flyvbjerg, Annette Tandrup Beier Andersen og Henning Jensen.

Julie Gottschalk har et ønske om at stå nederst på listen, som ved kommunalvalget i 2013 og 2017, og hun vil derfor blive tilføjet til listen senere.

- Dansk Folkepartis medlemmer har sat en god og bred liste, som jeg er klar på at gå ind i valgkampen med. Jeg lægger et stort fokus på kommunens foreningsliv, der har brug for bedre vilkår til at kunne være en hjælpende hånd for borgernes sundhed og velvære. Kommunen skal være en medspiller for borgerne og have en balance i forhold til erhvervslivet, så vi sammen kan udvikle turismen. Derudover skal der mere handling bag ordene i kommunens veteran- og pårørende-indsats, udtaler byrådsmedlem Julie Gottschalk i pressemeddelelsen.

Forud for Dansk Folkeparti Vardes opstillingsmøde blev der holdt generalforsamling. Her blev der berettet om det seneste års aktiviteter, som var præget af corona. Dansk Folkeparti Varde oplyser, at de har en sund økonomi, og at aktivitetsniveauet blandt medlemmerne er stigende.

- Dansk Folkeparti i Varde er ikke i krise. Tværtimod er det en forening, der er på vej fremad og med flere aktive medlemmer, der er klar til at kæmpe for Dansk Folkeparti. Kandidaterne har en masse forskellige kompetencer, og vi rammer alle aldersgrupper. Jeg er stolt af det foreløbige hold, der er sat. Der er stadig plads på listen, udtaler lokalformand Frode Flyvbjerg.

Annonce
Varde For abonnenter

Succes i specialklassen: Nu er hunde de nye hjælpelærere

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Inden Marco fyldte et år, fik hans forældre at vide, han kun havde seks måneder tilbage at leve i: De har kun en time om ugen med døende søn

Varde For abonnenter

Ægtepar i vejhelvede føler sig kørt over af kommunen: - De har taget røven på os

Sydjylland

Syd- og sønderjyske forældre siger farvel til folkeskolen til fordel for fri- og privatskoler

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterer: Forsvarer overbeviser igen, og midtbanemand ramte den lige i rumpetten

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Pludselig dumpede bolden ned foran Mpindis fødder: Tordendrønet kom fra et uventet sted

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sydjylland

Sønderjyderne har markant mindre plads end københavnerne: Her finder du Syd- og Sønderjyllands mindste og største boliger

Haderslev

Efter oversvømmede gader: Nu advarer politiet - 'får du feber, skal du kontakte læge'

EfB

Hyballa: Jeg ville elske at arbejde med van der Vaart

Tarm

Mand død af ildebefindende under kørsel: Bilen trillede i grøften

Navne For abonnenter

Alle kendte Holger, der nu runder 100 år: - Heldigvis fejler knoppen ikke noget

EfB

Ny angriber har underskrevet lang kontrakt: Elias Sørensen på plads i EfB

Annonce