Annonce
Varde

22-årig med egen pølsevogn er DF Vardes nye spidskandidat

Jeremy Pedersen, som bor nær Varde, stiller op for Dansk Folkeparti til byrådet, og han er netop valgt som spidskandidat. Ved siden af sit politiske arbejde er han selvstændig med egen pølsevogn. Arkivfoto: Jacob Schultz
Dansk Folkeparti Varde har holdt opstillingsmøde, hvor det blev besluttet, at unge Jeremy Pedersen, der for nylig er flyttet fra Aarhus til Varde, er partiets spidskandidat til kommunalvalget senere i år.

Varde Kommune: Det er ikke Dansk Folkepartis siddende byrådsmedlem, Julie Gottschalk, der er partiets spidskandidat til det kommende valg. Efter partiet holdt opstillingsmøde 3. juni 2021 på Hodde Kro, er det Jeremy Pedersen, der står øverst på listen.

- Jeg er enormt stolt og beæret over, at Dansk Folkeparti Vardes medlemmer har valgt mig som spidskandidat til kommunalvalget. Jeg kommer til at kæmpe, alt hvad jeg har lært for at levere et resultat, som de kan være stolte af, udtaler Jeremy Pedersen i en pressemeddelelse fra partiet.

Dansk Folkeparti Vardes liste:

1. Jeremy Pedersen

2. Hans Jørgensen

3. Frode Flyvbjerg

4. Annette Tandrup Beier Andersen

5. Henning Jensen

Julie Gottschalk

Bestyrelsen er bemyndiget til at tilføje kandidater til listen.

Han fortæller, at særligt familiepolitik samt flygtninge- og udlændingepolitik er hjerteblod for ham, og at han derfor blandt andet kommer til at kæmpe for, at Varde Kommune får udmærket sig som en kommune, hvor det er attraktivt at stifte familie.

Annonce

- Varde Kommune skal fokusere mindre på integration og mere på at være kompetencegivende indenfor områder, der er relevante, når kommunens flygtninge forhåbentlig snart skal hjem igen, udtaler han.

Ikke i krise

Efter Jeremy Pedersen følger på listen Hans Jørgensen, Frode Flyvbjerg, Annette Tandrup Beier Andersen og Henning Jensen.

Julie Gottschalk har et ønske om at stå nederst på listen, som ved kommunalvalget i 2013 og 2017, og hun vil derfor blive tilføjet til listen senere.

- Dansk Folkepartis medlemmer har sat en god og bred liste, som jeg er klar på at gå ind i valgkampen med. Jeg lægger et stort fokus på kommunens foreningsliv, der har brug for bedre vilkår til at kunne være en hjælpende hånd for borgernes sundhed og velvære. Kommunen skal være en medspiller for borgerne og have en balance i forhold til erhvervslivet, så vi sammen kan udvikle turismen. Derudover skal der mere handling bag ordene i kommunens veteran- og pårørende-indsats, udtaler byrådsmedlem Julie Gottschalk i pressemeddelelsen.

Forud for Dansk Folkeparti Vardes opstillingsmøde blev der holdt generalforsamling. Her blev der berettet om det seneste års aktiviteter, som var præget af corona. Dansk Folkeparti Varde oplyser, at de har en sund økonomi, og at aktivitetsniveauet blandt medlemmerne er stigende.

- Dansk Folkeparti i Varde er ikke i krise. Tværtimod er det en forening, der er på vej fremad og med flere aktive medlemmer, der er klar til at kæmpe for Dansk Folkeparti. Kandidaterne har en masse forskellige kompetencer, og vi rammer alle aldersgrupper. Jeg er stolt af det foreløbige hold, der er sat. Der er stadig plads på listen, udtaler lokalformand Frode Flyvbjerg.

Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten her

Varde For abonnenter

Lystfiskere fatter ikke Fødevarestyrelsens forbud: Årtiers succesfyldt yngelpleje sat på pause på grund af fiskevirus i dambrug

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Strandeng med sjældne planter mishandlet: Vil tage flere år at udbedre skaderne

Navne For abonnenter

23-årige Jens er på valsen og tager arbejde, hvor han kommer frem: Må ikke eje en telefon - eller komme tættere end 50 kilometer på sin hjemby

Erhverv

Nabo efter flere gange aftenlarm: - Næste gang ringer jeg til politiet

Esbjerg

S-politiker: De kommunale miljø-folk skal have ekspert-hjælp til at rydde op i skandale-sag om giftige stoffer

Aabenraa

Partierne opruster: 12.000 valgplakater hænges op i Aabenraa Kommune

Esbjerg For abonnenter

Smitten stiger i Danmark: Se hvor vaccinemodstanderne bor i Esbjerg Kommune

Debat

I Varde Kommune bør vi tage ved lære af Anker: - Har vi mon alle med?

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Motorcykel-ulykke i Padborg: 32-årig mand erklæret død

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Haderslev For abonnenter

Far og farbror var glødende nazister og fik lillebror og far med: To familiemedlemmer blev skudt, én forsøgt druknet

EfB For abonnenter

Det må ikke ske i fremtiden: EfB-direktør mener, det er  tosset at lade rigtig, rigtig dygtige fodboldspillere gå uden at få noget for dem

Haderslev

Hvad skal der ske med tidligere rådhus: 114 ungdomsboliger eller en nedrivning?

Annonce