Annonce
112

38-årig dropper ankesag efter dom på syv års fængsel for drabsforsøg: Ønsker at se sit barn

Under retssagen forklarede Louise Thagaard, at hun kæmper stadig med konsekvenserne af drabsforsøget. Hun forklarede, at hun blandt andet oplever ømhed, stadig har to bolte i sit bækken, og at der stadig venter meget arbejde på hendes tænder. Arkivfoto: Søren Gylling
38-årige Sulaiman Mizan ankede dommen på syv års fængsel til frifindelse, efter han blev dømt i slutningen af april. Nu ønsker han dog at begynde at afsone dommen, så han kan se sin datter.
Annonce

Kolding: Da 38-årige Sulaiman Mizan i slutningen af april blev idømt syv års fængsel for drabsforsøg på sin ekskæreste Louise Thagaard, ankede han dommen på stedet. Han ville have sagen prøvet i landsretten, og han ville frifindes. Sådan lød beskeden til Retten i Kolding.

Men nu har han ombestemt sig. Iben Lihme Degnbol, der var anklager i sagen mod den afghansk-fødte Mizan, oplyser til JydskeVestkysten, at den dømte har frafaldet sin anke. Dette bekræfter Sulaiman Mizans forsvarer, Marie-Louise Johannesen.

- Han ville ikke vente på at komme ind og afsone sin dom, og så vil han gerne se sin datter, forklarer Marie-Louise Johannesen om baggrunden for, at Sulaiman Mizan har droppet sin anke.

Datteren stammer fra et forhold, der går forud for det, han havde med Louise Thagaard.

Det er rart, at anken er droppet, men sagen angående vores søn er den, der er følelsesmæssigt hårdest, da det handler om mit lille barn. Jeg har det ok efter retssagen, men jeg tænker meget over den kommende sag med vores søn

Louise Thagaard

Annonce

Har det ok

Ud over datteren så har Sulaiman Mizan også en søn, som han har fået sammen med Louise Thagaard. Hvilket forhold Mizan ender med at få til sin søn skal afgøres ved en forældremyndighedssag.

- Det er rart, at anken er droppet, men sagen angående vores søn er den, der er følelsesmæssigt hårdest, da det handler om mit lille barn. Jeg har det ok efter retssagen, men jeg tænker meget over den kommende sag med vores søn, fortæller Louise Thagaard til JydskeVestkysten.

Annonce

Alvorlige skader

Sulaiman Mizan forsøgte at dræbe Louise Thagaard den 2. september sidste år, da han stak hende flere gange i halsen, nakken, ryggen, låret og den ene lillefinger med en kniv. Derefter smed han hende ud gennem et vindue fra hendes lejlighed på Skovvejen, så hun styrtede over seks meter ned på et fliseunderlag. Dette skete, mens det tidligere kærestepars søn var i lejligheden.

Louise Thagaards store halsvene i venstre side af halsen blev skåret over under drabsforsøget, mens hun også pådrog sig en hjernekvæstelse, en blødning mellem hjernens bløde hinder, hendes lunger klappede sammen og hun fik flere brud på bækkenet. Den dag i dag har hun stadig mén fra drabsforsøget.

Dommer Peter Hageman Christensen dømte Mizan skyldig og kaldte hans forklaring for utroværdig. Ifølge Hagemann Christensen var det kun hurtig indgriben, der gjorde, at Louise Thagaard overlevede.

Efter at være blev stukket med en kniv adskillige gange, blev Louise Thagaard smidt ud gennem det vindue, der på billedet her er dækket med et grønt klæde. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

Annonce