Annonce
Aabenraa

39-årig fra Skærbæk bliver ny skoleleder i Hellevad

39-årige Søren Sørensen, som bor sammen med sin kone og tre børn i Skærbæk, bliver ny fællesleder i Hellevad Børneunivers. Privatfoto

Søren Sørensen bliver fra årsskiftet den nye fællesleder for Hellevad Børneunivers.

Hellevad: Det bliver et helt nyt ansigt, som møder børnene og de ansatte i Hellevad Børneunivers i det nye år, når de skal sige velkommen til den nye fællesleder. For det bliver nemlig 39-årige Søren Sørensen, som bor sammen med sin kone og tre børn i Skærbæk, der overtager stillingen som fællesleder.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job og være med til at udvikle Hellevad Børneunivers sammen med elever, forældre og de ansatte. Børneuniverset er det naturlige samlingssted og omdrejningspunkt i området, og det ser jeg meget frem til at bidrage til, siger Søren Sørensen, der kommer fra en stilling som udviklingsleder på VUC Syd, i en pressemeddelelse fra Aabenraa Kommune.

Søren Sørensen ser frem til at komme tættere på børnene. Han ønsker at give dem et miljø for læring, der bygger på tryghed, faglighed og trivsel.

- Derudover håber jeg, at de erfaringer, jeg har gjort mig som repræsentant i lokale idrætsforeninger og bestyrelser, vil kunne bruges positivt i samspil med Hellevads lokalsamfund, tilføjer han.

Et veldrevet univers

Aabenraa Kommunes skolechef, Lars Borst Hansen, ser også frem til samarbejdet med den nye fællesleder, der er uddannet folkeskolelærer, men siden hen har gennemført en pædagogisk diplomuddannelse i vejledning og supervision samt en master i business administration.

- Søren kommer til et veldrevet børneunivers, og hans erfaringer udefra kan sikkert bringes i spil til gavn for eleverne og de ansatte samt for det samlede skolevæsen, siger Lars Borst Hansen.

Søren Sørensen overtager posten efter Torben Ruwald, der gik på pension med udgangen af oktober efter 12 år som leder af universet i Hellevad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce