Annonce
Kolding

46 nye medlemmer i Koldinghus Ordnen

Overkampagneskriver Peder Pedersen fortæller de frivillige fra Haunted Castle om sandheden bag branden på Koldinghus i 1808. Privatfoto
Annonce

Kolding: Koldinghus Ordnen fik ved optagelsen af nye medlemmer i marts en sjov oplevelse. De 46 kandidater var i vinterferien alle frivillige ved eventen Haunted Castle på Koldinghus. Haunted Castle er et koncept udviklet i samarbejde mellem Dystopia Entertainment og Koldinghus, hvor gæsterne bliver involveret ved at lade dem tage del i den uhyggelige fortolkning af historiske begivenheder på Koldinghus. Optagelsen på Koldinghus involverer også kandidaterne, og aktørerne fra Koldinghus Ordnen skulle ved optagelsen spille op til 46 skuespillere. De livlige skuespillere, som kom fra alle landsdele i Danmark, leverede både medspil og modspil til meget stor fornøjelse for begge parter.

- Vi er beærede over at måtte bruge Koldinghus Ordnen i historien til Haunted Castle og er nu stolte over at kunne kalde os medlemmer af ordnen. Vi glæder os til mange gode år i deres selskab, udtaler lederen af Dystopia, Jonas Bøgh Pedersen, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Sønderborg For abonnenter

Mor dybt frustreret over fortsat nedlukning af skoler: - Min dreng har intet at se frem til

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce