Annonce
Erhverv

58-årig køber sig ind i firma: Jeg har altid drømt om at blive selvstændig

CBH Vægte har netop indledt et glidende ejerskifte, hvor ejer og direktør Johannes Holm over de næste fem år drosler ned, mens Mikael Kristensen overtager den lille forretning,. Foto: CBH Vægte

Koldig: Det lille firma CBH Vægte har netop indledt et glidende ejerskifte, efter virksomhedens nuværende ejer og direktør, Johannes Holm, ønsker at trække sig tilbage inden for de næste fem år.

CBH Vægte sælger og markedsfører vægte til industri, erhverv og landbrug. Virksomheden opnåede sin største omsætning nogensinde i 2019, men den rekord blev slået med 10 procent i 2020.

Siden 1998 har Johannes Holm stået bag virksomheden, men nu er planen, at han gradvist vil overlade roret til Mikael Kristensen, som har købt sig ind i virksomheden fra 1. januar 2021, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og da jeg nu har rundet de 58 år, skulle det snart være. CBH Vægte er en god og spændende virksomhed, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle fremover, udtaler Mikael Kristensen.

Med Mikael Kristensen som medejer får CBH Vægte styrket de tekniske kompetencer, idet han har 35 års teknisk erfaring og viden fra industrisektoren. Mikael Kristensen er bosat i Slagelse, han er uddannet elektriker og programmør og kommer fra en stilling som servicechef i Brade Group, der leverer service og vedligeholdelse af produktions- og distributionsudstyr.

Det var et vellykket projekt mellem de to virksomheder, der blev startskuddet til samarbejdet mellem CBH Vægte og Mikael Kristensen.

For at sikre den bedst mulige overtagelse er Mikael Kristensen og Johannes Holm blevet enige om en længere indkøringsperiode, så Johannes Holm vil fortsat være en del af driften af CBH Vægte frem til januar 2025.

CBH Vægte ligger i dag i Kolding, men virksomheden vil nu også få en afdeling i Slagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Annonce