Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skjern Bank fyrer underdirektør, der har gjort kometkarriere i banken

Bestyrelsen har afskediget og fritstillet Carsten Allerslev. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Skjern Banks underdirektør Carsten Allerslev er blevet fritstillet. Bankens bestyrelse har valgt at afskedige ham, da han ikke længere er et emne til at overtage direktørstillingen, når tiden er inde.

SKJERN: Bestyrelsen i Skjern Bank har fyret bankens mangeårige underdirektør Carsten Allerslev. Det oplyser banken i en pressemeddelse, der er udsendt tirsdag lige inden middag.

Banken skriver følgende i meddelelsen, der er underskrevet af formand Hans Ladekjær Jeppesen:

Bestyrelsen i Skjern Bank har valgt at afskedige og fritstille underdirektør Carsten Allerslev. Afskedigelsen er sket i forlængelse af, at bestyrelsen har besluttet at Carsten Allerslev ikke længere er emne til at overtage stillingen som administrerende direktør for Skjern Bank, når den tid engang kommer, da bestyrelsen ønsker en ny administrerende direktør med en anden profil end Carsten Allerslev. Den trufne beslutning giver Skjern Bank god tid til, at tilpasse driften og organisationen efter Carsten Allerslevs fratrædelse, og til at planlægge den udskiftning på stillingen som administrerende direktør for banken, som skal foretages om nogle år. Samtidig har bestyrelsen for Skjern Bank fundet, at man skyldte Carsten Allerslev at melde klart ud på det tidspunkt hvor det stod klart, at bestyrelsen ikke længere anså ham som emne til at overtage stillingen som administrerende direktør. Carsten Allerslev har gjort en kæmpe indsats for Skjern Bank, og har sin store del af æren for, at Skjern Bank kom godt igennem finanskrisen, og i dag står så stærkt som den gør. Vi ønsker Carsten Allerslev held og lykke i sit fremtidige virke.

42-årige Carsten Allerslev har gjort kometkarriere i bankverdenen, og allerede tidligt fik han tunge ledelsesposter. Han kom i lære i 1998 i Ringkøbing Landbobank, og som 25-årig blev han leder af Tarm-filialen.

Da Skjern Banks direktion i 2007 skulle udvides, søgte Carsten Allerslev stillingen som underdirektør og fik den.

I 2012 kom han som 34-årig på andenpladsen på en liste over de største ledelsestalenter i Danmark under 40 år. Listen var udarbejdet af Dansk Aktie Analyse for Morgenavisen Jyllands-Posten. Førstepladsen blev indtaget af Bang & Olufsens daværende direktør Tue Mantoni.

Ud over i Skjern har banken blandt andet afdelinger i Esbjerg, Varde, Ribe og Bramming.

Dagbladet følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce