Annonce
Sønderborg

Alsie Express indstiller al flyvning til midt i april

Fra mandag er al flyvning mellem Sønderborg og København indstillet frem til og med 13. april. Arkivfoto: Timo Battefeld
Søndag aften afgår det foreløbige sidste fly fra København til Sønderborg, og så er alt aflyst frem til og med 13. april. Klar til at hente danskere hjem.

Sønderborg: Tingene udvikler sig fra dag til dag, og det der fra onsdag skulle have været en reduceret flyveplan for Alsie Express bliver nu en total aflysning af alle flyvninger fra mandag.

Det lokale flyselskab med op til fem daglige flyvninger mellem Sønderborg og København sender søndag aften det sidste fly fra København til Sønderborg.

- Med den seneste udmelding og udvikling kan vi se, at der ikke er nogen, som ønsker at rejse, og det er jo også meningen med tiltagene. Det tager vi nu beskik af og lukker ned frem til og med 13. april, siger adm. direktør i Alsie Express, Dennis Rybasch.

Annonce

Klar til akutopgaver

Der bliver dermed snart temmelig stille i Sønderborg Lufthavn i stil med mange andre lufthavne, hvor nogle lukker helt ned.

- Vi forsøger nu at få personalet til at afvikle overtidstimer og fridage, men vi har også nogle, som står klar, hvis det pludselig skulle blive aktuelt at hente nogle danskere hjem fra steder i Europa, tilføjer Dennis Rybasch.

Alsie Express har - ud over Københavnsruten - flere opgaver længere ude i fremtiden. Blandt andet flyvninger for Best Travel til Rom fra midt i april, som endnu ikke er afklaret, og så ruteflyvninger til Bornholm og for Lübeck Air til Stuttgart og München fra omkring midt i juni, hvor man håber, at situationen har normaliseret sig.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Formand for menighedsråd trækker sig i protest over biskop: Det vil jeg ikke være med til

Annonce