Annonce
Vejen

Anni Grimm skifter til Liberal Alliance

Anni Grimm ses her i selskab med Liberal Alliances partiformand Alex Vanopslagh, til venstre, og Martin Boye, byrådsmedlem for Liberal Alliance. Pressefoto
2. viceborgmester i Vejen Kommune, Anni Grimm, har meldt sig ind i Liberal Alliance. Hun blev valgt ind for Dansk Folkeparti ved kommunalvalget i 2009, men har siden 1. december 2018 været løsgænger i byrådet i Vejen Kommune.

Vejen Kommune: Liberal Alliance fordobler antallet af byrådsmedlemmer i Vejen Kommune og går fra et til to.

Partiets nye medlem er Anni Grimm, der er 2. viceborgmester i Vejen Kommune. Skiftet er sket, fordi Anni Grimm mener, at Liberal Alliances politik passer til hende. - Den politik, som Liberal Alliance står for, harmonerer i høj grad med de værdier, jeg gennem halvandet år som løsgænger har stået for i Vejen Byråd. Liberal Alliances politik omkring frihed og skattelettelser stemmer i høj grad overens med mit eget verdensbillede, siger Anni Grimm og fortsætter:

- Jeg har haft et godt og fornuftigt samarbejde med det nuværende LA-medlem af byrådet, Martin Boye. Det er et samarbejde, der nu styrkes yderligere. En stor del af min beslutning handler også om, at jeg har stor tiltro til Alex Vanopslagh som partiformand.

Annonce

Samarbejde udfoldes

Martin Boye, der indtil for få dage siden var Liberal Alliances eneste repræsentant i byrådet i Vejen Kommune, er begejstret for Anni Grimms skifte.

- Anni Grimm og jeg har haft et stærkt samarbejde på rådhuset, og jeg er glad for, at hun nu melder sig ind i Liberal Alliance. Nu får vi mulighed for at udfolde samarbejdet yderligere og gøre det – som man siger – mere formelt. Dette er en drøm for mig og et scoop for partiet. Anni og jeg deler både interesser og overbevisning, så det giver god mening at fuldbyrde relationen, siger Martin Boye, der roser Anni Grimm for at turde sige sin mening.

- Anni er en fremtrædende person i byrådet. Der står stor respekt om Anni i byrådet, både for hendes grundighed, vedholdenhed samt skarpe pen og tunge. Anni er en af de få i byrådet, der tør sige sin mening og ikke mindst at stå ved den. Sammen vil vi arbejde for at rykke Vejen Kommune i en retning af mere frihed, fornuft og fremsynethed, siger Martin Boye.

Annonce

Sat præg på byrådet

Også Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh, glæder sig over det nye medlem.

- Jeg tager imod nyheden om Annis indmeldelse i Liberal Alliance med stor glæde. Det bekræfter mig i, at hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. Anni har sat et stort præg på Vejen Byråd, og det glæder mig meget, at hun nu er en del af Liberal Alliance. Anni Grimm repræsenterer Liberal Alliance fra den 6. juni 2020. Vejen Kommune har i lang tid været en højborg for Liberal Alliance, hvor vi har opnået valg til kommunalvalget i både 2013 og 2017, samt præsteret godt til Folketings-, Regions og Europaparlamentsvalg.

Anni Grimm er 2. viceborgmester, formand for Børne- og Unge-udvalget, medlem af Arbejdsmarkedsudvalget, Landdistriktsudvalget samt en række forsyningsbestyrelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Tre smittede familier tæt på at lukke Esbjerg Gymnasium: Borgmester kræver anden model for nedlukning

Annonce