Annonce
Erhverv

Ansatte i Den Jyske Sparekasse kan se frem til medarbejderaktier

Den Jyske Sparekasse gik i november 2018 på børsen. Nu får medarbejderne aktier. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Grindsted: De ansatte i Den Jyske Sparekasse kan se frem til at købe aktier for en del af deres løn i andet halvår af 2020.

Bestyrelsen har nemlig truffet beslutning om, at der arbejdes mod at igangsætte et medarbejderaktieprogram i andet halvår af 2020.

Det oplyser sparekassen fredag eftermiddag i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2019.

- Medarbejderaktieprogrammet vil være baseret på aftaler om kontantlønsnedgang, oplyser sparekassen og fortsætter:

- Medarbejderne vil kunne erhverve aktier for op til 20 pct. af deres bruttoløn, og aktierne vil i henhold til programmet kunne erhverves til en favørkurs på op til 13 pct. i forhold til markedskursen. Aktier erhvervet i henhold til ordningen vil ikke kunne overdrages i en periode på minimum 6 måneder efter erhvervelsen.

Aktieprogrammet vil løbe over 12 måneder, og omfattede personer vil være direktionen og alle medarbejdere ansat i Den Jyske Sparekasse.

Det er planen, at Den Jyske Sparekasse køber aktier op, der så bruges til medarbejderaktieprogrammet, så der ikke skal udstedes nye aktier.

Skal medarbejderaktieprogrammet blive til noget, forudsætter det dog blandt andet, at sparekassens generalforsamling igen giver bestyrelsens bemyndigelse til køb af egne aktier, og at Finanstilsynet fornyer sparekassens tilladelse til erhvervelse af egne aktier.

Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE går fri af nedrykning: Nu kan festen begynde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce