Annonce
Navne

Asta drømte som lille om at blive radio- eller tv-vært

Asta Skødeberg Hjørngaard på 14 år - snart 15 - er i praktik i denne uge hos JydskeVestkysten og ugeaviserne i Varde. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Horne: Journalistik har altid sagt Asta Skødeberg Hjørngaard noget specielt. Da hun var lille, ville hun gerne være enten tv-vært eller radio-vært, og i dag, hvor hun er 14 år, vil hun gerne være nyhedsvært en dag.

Derfor har hun valgt journalistik i sin skolepraktik og er hos JydskeVestkysten og de tre ugeaviser i denne uge. Hun skal ud og prøve i virkeligheden, hvordan det er at interviewe mennesker og finde historier.

Til daglig går Asta Skødeberg Hjørngaard i 8.a på Trane Skole i Tistrup og er glad for det. Ikke mindst for de gode venner, hun har i skolen.

Fritiden bruger hun dels på dans og dels på fodbold. Fodbolden har hun spillet i mange år og er kendt som hurtigløberen, som kan tage bolden med op ad banen og forbi modstanderne. Dans kom hun først i gang med sidste år, og det har også fanget hende, så det bruger hun hver mandag aften på.

Derfor vil du også senere på ugen kunne læse om både fodbold og dans med Asta Skødeberg Hjørngaard som journalisten bag.

Asta Skødeberg Hjørngaard bor udenfor Horne med sin mor, far, lillesøster og den ene af tre storebrødre, som stadig bor hjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

Annonce