Annonce
EfB

Austin er på træningsbanen søndag

Den stod på let træning fredag, hvor tre af profilerne manglede. Alle tre er tilbage i næste uge. Arkivfoto: EfB
Andri Bjarnason slap med mindre skade mod Randers og træner søndag. Jakob Ankersen ude af træningskampen mod Vejle tirsdag.

Så skulle det være ganske vist - Rodolph Austin er på træningsbanen i EfB søndag.

Han landede i Esbjerg tirsdag, og tiden siden da er gået med test, fysisk træning på egen hånd og løb i skoven - søndag tager han del i træningen sammen med holdkammeraterne, da holdet har fri lørdag.

Søndag er der efter planen også gensyn på træningsbanen med angriberen Andri Bjarnason, der måtte udgå af træningskampen mod OB torsdag efter blot syv minutter på grund af et slag på skambenet.

Der går lidt længere tid, inden Jakob Ankersen er tilbage. Den skade, han fik mod Randers, har holdt ham væk fra træningen i denne uge og ude af kampen mod OB. Han kommer heller ikke i kamp mod Vejle tirsdag, selv om han formentlig er på træningsbanen igen mandag.

- Vi satser på, at Jakob er klar til kampen mod FC Midtjylland fredag, fortæller træner Olafur Kristjansson, der bruger en stor del af sin arbejdstid i øjeblikket på at kigge på og vurdere eventuelle nye spillere.

- Er jagten på nye spillere intensiveret, fordi I har fået store klø i træningskampene?

- Både og. Jeg vil ikke sige, at vi er blevet overraskede over, at vi står, hvor vi gør i forhold til superligaholdene, men de kampe har været sladrehanke, og vi er blevet bekræftet i, hvad vi allerede vidste, og det er åbenlyst, at vi skal forstærkes.

- I offensiven?

- Det har vi hele tiden sagt, ja, og det har ikke ændret sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce