Annonce
Mindeord

Blev kun 42 år: Mette gjorde på sin helt egen og stille facon indtryk på os alle

Mette Ørnfeldt Søberg, Christiansfeld, er død, 42 år. Privatfoto
Annonce

Christansfeld: På vegne af kollegaer og kunder i Mediegruppen skriver Jacob Ejs, Partner og direktør, følgende mindeord over Mette Ørnfeldt Søberg, Blindgyden 6, Hjerndrup, Christiansfeld:

På mange danske arbejdspladser findes der en Mette. Hos Mediegruppen havde vi indtil i mandags en helt særlig Mette. Mette Søberg. Det sidste års tid var Mette sygemeldt. Alligevel har hun været en vigtig del af holdet og ånden i huset. For Mette gjorde på sin helt egen og stille facon indtryk på os alle. Nu er hun her ikke mere.

Mette kom med på teamet som en af første. Ingen var som Mette. Hun havde en sikker hånd og altid ambitionen om at få tingene gjort. I begyndelsen havde Mette ikke en kæreste. Så mødte hun Morten. Mettes mave voksede, og verden blev større. Først med Ida og derefter Freja. To skønne piger med smil og strålende øjne. Sammen med Morten blev de kernen i Mettes liv.

Omkring sommeren 2018 fik Mette hovedpine. Den tog til og blev efterhånden mere og mere voldsom. Turen gik til lægen, til sygehuset og specialisterne. En søndag morgen i november 2018 ringede Mettes mor. Dommen lød på kræft i hjernen. Den værste diagnose.

Mandag formiddag den 24. februar 2020 fik vi den triste besked fra Morten. Mette var sovet stille ind. Et kapitel er slut. Et menneske er gået bort. En mor til to skønne piger. En hustru gennem et halvt liv. En datter og en særlig søster. En tæt veninde. En kreativ, effektiv og særlig skattet medarbejder hos Mediegruppen. En enestående kollega gennem 18 år – og en del af Mediegruppens DNA. Et medlem af vores familie. Mette blev kun 42 år. Hun efterlader os med undren, stor sorg og dyb respekt.

Vi ærer Mettes minde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce