Annoncørbetalt indhold

Byg et bæredygtigt hus i træ

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bæredygtighed har i en årrække været et begreb, som vi er nødt til at forholde os til. Det gælder inden for mange aspekter af livet. Ikke mindst produktionen af fødevarer, energi og alverdens produkter. Vil du også være med på den grønne bølge, når det kommer til din bolig, då er det på mange måder bæredygtigt at bygge det i træ.

Træhuse er meget behagelige at opholde sig i, de er smukke – og så kan de bygges meget bæredygtigt. Træhuse og bjælkehuse er det bæredygtige valg i forhold til et sommerhus eller et helårshus. Det er da også blevet meget populært. Det er nok ikke bare en trend – det er fremtiden. Hos danske Green House i Nordjylland kan du købe et nyt færdigbygget sommerhus til en pris fra blot 529.000 kr.

Annonce

Du kan selv være med til at bygge dit træhus

Er du lidt – eller meget – af en handyman, så kan du selv være med til at bygge dit eget træhus. På den måde får du selv stor indflydelse på, hvordan dit hus kommer til at se ud.

Blandt mange af vores kunder betyder det virkelig meget, at de selv har været med til at beslutte, hvordan husets plantegning, facade og størrelse skal være,” fortæller Niels Winther Svendsen, som er medejer af firmaet Green House. ”Så får kunden lige nøjagtigt det hus, som han ønsker sig. Og det er der en stor glæde ved,” fortsætter han. ”Et skræddersyet hus, som tilmed er bæredygtigt. Det er lige det, som rigtig mange kunder drømmer om for tiden.”

Vores bæredygtige træhuse og bjælkehuse kan fås som færdige huse, eller kunden kan enten helt eller delvist bygge det selv. Det er der rigtig mange, der synes, er fantastisk,” slutter Niels Winther Svendsen entusiastisk.

Der er mange fordele ved et træhus

Træ er et fantastisk materiale at bygge huse af. Det er et smukt og levende naturprodukt, som har en god holdbarhed, når det bliver behandlet rigtigt. I et træhus, som er isoleret på den rette måde, vil der være et behageligt indeklima.

Desuden er træ et bæredygtigt materiale. Der kan løbende plantes nye træer, og derved vedligeholdes naturens balance, selv om der fældes træer. Anvendes der træ fra et nærliggende område, så spares der også på energi til transport af byggematerialer.

Får du lyst til at bygge om eller bygge til, så er det relativt nemt at gøre i forbindelse med et træhus. Samtidig er et velbygget og moderne helårs træhus fra danske Green House en fornøjelse at se på. Træ er smukt, naturligt og bæredygtigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.