Annonce
Varde

Connie Høj vil også være borgmesterkandidat: Har sit fokus på erhvervslivet

Connie Høj har siden det seneste valg været formand for Udvalget for Arbejdsmarked og Integration, hvor hovedopgaven er at sætte en politisk retning for jobcentret, som hun her ses på. Arkivfoto: Martin Ravn
Connie Høj melder sig nu som den fjerde i Venstre, der gerne vil være partiets borgmesterkandidat.

Nørre Nebel: Connie Høj kender til livet som selvstændig, så når hun går efter at blive Venstres borgmesterkandidat, så er det med et fokus på erhvervslivet.

- Erhvervslivet er jo en vigtig ting. Om det er et enkeltmandsfirma eller et større firma er det det, der holder liv i vores område, og det giver nogle arbejdspladser, og det giver noget omsætning. Så det er ret vigtigt.

Har du så nogle konkrete ideer til, hvad kommunen kan gøre for at få flere virksomheder?

Annonce

- Det kommer senere, når vi har opstillingsmøde, svarer Connie Høj.

Opstillingsmødet er planlagt til 25. januar. Det er endnu usikkert, i hvilken form det bliver.

Baglandets opbakning

Da Erik Buhl (V) meldte ud, at han stopper ved næste valg, sagde Connie Høj, at det kunne være spændende at blive ny borgmesterkandidat. Hun ville dog først opstilles til byrådet og snakke med sit bagland, før hun meldte endeligt ud.

Det er det, der er sket nu. 26. oktober blev hun byrådskandidat, og torsdag aften fik hun fuld opbakning fra bestyrelsen i Blaabjerg Venstre til at blive den kommende borgmesterkandidat.

Annonce

Bred erfaring

Connie Høj mener selv, at hun har en bred erfaring, som hun kan gøre brug af som borgmester. Privat har hun haft et arbejdsliv, hvor hun har været både lønmodtager og selvstændig. Politisk har hun siddet i udvalg, der har både med mennesker og teknik at gøre.

- Og så er jeg en person, der er nem at snakke med, er nysgerrig, og som tør at have den gode dialog. Jeg spørger: Hvorfor det? Kunne det gøres anderledes? Har I tænkt over, at det kunne være på den måde? Det er min indgangsvinkel. Som borgmester skal du kunne snakke med alle, så det er en ret vigtig evne, siger hun.

Blå bog

  1. 46-årige Connie Høj bor på et landbrug ved Nørre Nebel - mere præcis er det tæt på Lønne - sammen med sin mand, Kristian Høj. De har to børn, en dreng på 24 år og en pige på 22 år.
  2. Hun har tidligere haft et haveservicefirma, men det er stort set lukket ned, fordi hvervet som udvalgsformand for arbejdsmarked og integration tager for meget tid. Sammen med sin mand driver hun et landbrug og et vejservicefirma, der slæber grusveje. Connie Høj tager sig af både kontorarbejde og hjælper i stalden. Desuden har hun et lille firma, der presser blomster. Det er mere fleksibelt end haveservice.
  3. Hun har siddet i byrådet siden 2014. I første periode var hun næstformand for plan og teknik, som hun også var konstitueret formand for i tre måneder, samt medlem af Udvalget for Social og Sundhed. I anden periode er hun hun fortsat i socialudvalget og er desuden blevet formand for arbejdsmarked og integration.

Hun slår også på, at mens hun har siddet for bordenden i Udvalget for Arbejdsmarked og Integrationen, så har hun, ifølge sig selv, formået at samle alle syv i udvalget til at udstikke en politisk retning for jobcentret, der har betydet ganske store forandringer.

Ud over Connie Høj har foreløbigt Line Berner, Mads Sørensen og Tina Agergaard Hansen meldt sig som mulige borgmesterkandidater. Det er usikkert, om der kommer møder, hvor de fire kan komme i en debat på grund af coronasituationen.


Om det er et enkeltmandsfirma eller et større firma er det det, der holder liv i vores område, og det giver nogle arbejdspladser, og det giver noget omsætning.

Connie Høj vil have fokus på erhvervslivet
Annonce
Varde For abonnenter

Simon Emil Ammitzbøll-Bille og hundredvis af andre børnefamilier holder sommerferie på Sportellet her

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Taxaselskab får skarp kritik: Beskyldt for med vilje at glemme kunder ved grænsen

EfB For abonnenter

Peter Hyballa: Jeg må vide, hvem der er med mig, og hvem der er imod mig

EfB

Kommentar: Spillerne tabte - træneren vandt

Kolding

Nedlukningen af nattelivet har betydet markant færre voldsepisoder i Kolding

Vejen For abonnenter

Piben har fået en ny lyd: 36-årige Anne-Kathrine står bag orgelbrus og kormusik i Hovborg og Lindknud

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Varde For abonnenter

Anton er mere end en pyntehund: Han blev afgørende for Brittas genoptræning

Indland

Sønderborg indfører badeforbud efter fabriksbrand

Sport

Mens du sov: Misser dansk OL-medalje med 15 hundrededele

Sønderborg

Storbrand fører til fiskedød i sø: Fjord er stadig i forureningsfare

Sønderjylland For abonnenter

Ægtepar dyster om de bedste skud: Lone går Hans Christian i bedene

Kolding

Næsten en tredjedel af beboerne i to områder i Kolding har ikke bestilt tid til vaccination

Annonce