Annonce
Debat

Danmark ... et land for afvigere

(Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016)
Annonce

Læserbrev: Det er frustrerende at opleve, hvordan Danmark og danskerne langsomt men sikkert bevæger sig i retning af at blive et land for afvigere og et land, hvor laveste fællesnævner bliver fremhævet, belønnet og hævet op til at være den kategori, der fremover skal tegne det danske samfund.

Afvigerne - det være sig homoseksuelle, lesbiske eller andre minoritetsgrupper - kæmper bravt for deres "rettigheder". Så bravt, at jeg og andre bliver ugleset i den politiske korrektheds navn, for vores naturlige holdninger. Det gider jeg faktisk ikke at finde mig i.

Jeg og mange andre har den absolut frisindede holdning, at folk da faktisk må gøre som de har lyst til inden for egne (og lovens) rammer og på egen matrikel. Det blander jeg mig ikke i. Problemet opstår jo netop kun, fordi disse afvigere vil påtvinge mig og andre dels at overvære deres mere eller mindre provokerende seksuelle udfoldelser på åben gade eller på landsdækkende tv, dels stiller krav om, at jeg skal synes, at deres afvigertrang er "normal".

Det er ikke normalt og bliver det aldrig, men det vil ikke undre mig, hvis det næste bliver, at homoseksuelle stiller krav om retten til at kunne føde børn (lidt ligeberettigelse har man vel lov til at kræve!) Det bliver vel også noget samfundet føler sig forpligtet til at forske i for dine og mine skattekroner, og i givet fald bliver det da en spændende fødsel "ad bagvejen" formentlig - efter en "kanalrundfart" af de mere interessante! - Stakkels børn, der allerede nu må kompensere for de voksnes egoistiske afvigertrang.

Nej, lad ikke Danmark forgå i politisk overkorrekthed på afvigernes og minoriteternes præmisser. Hav mod til at sige fra, og blæs på om du bliver kaldt både det ene og det andet, fordi du nægter at blive spændt for afvigernes vogn. Jeg kommer f.eks. heller aldrig til at synes, at det er i orden, at mindreårige piger bliver gift med gamle mænd (tak DF og Inger Støjberg), ligesom pædofile heller aldrig kan accepteres, men det leder da tanken hen på, hvad det næste bliver, der "normaliseres" i dette mere og mere vildledte land, hvor selv Folkekirken hopper på vognen og vender det døve øre til den lille dreng, der stilfærdigt siger "han har jo ingen tøj på...".

"Kejserens nye klæder" og andre gode eventyr er ikke skrevet forgæves. De kan anbefales.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce