Annonce
Billund

Davidsen Tømmerhandel åbner 20. marts

Den 20. marts slår Davidsen dørene op til sin nye forretning i Billund. Foto: Flemming Krogh

Billund: Om en lille måned bliver det igen muligt at handle ind i et byggemarked i Billund. Det sker, når Davidsen Tømmerhandel slår dørene op til den nye butik, der kommer til at ligge i Optimeras gamle bygninger i området mellem Vejlevej og Kløvermarken i Billund.

Virksomheden har siden overtagelsen arbejdet på højtryk for at få bygningen renoveret indvendigt som udvendigt, så alt kan være klar til åbningen, der bliver den 20. marts.

- Det har taget tid, da vi gerne ville forskønne forretningen indvendigt som udvendigt, og vi har opdateret butikken til både professionelle og private. Vi ser frem til at vise butikken frem, siger detaildirektør hos Davidsen, Torben Elmgaard.

Butikken vil primært henvende sig til professionelle håndværkere, men private er mere end velkomme. Der vil stadig være andre varer som for eksempel brugskunst, det bliver bare i mindre omfang.

Optimera har i mange år hørt hjemme i bygningen mellem Vejlevej og Kløvermarken i Billund. Nu har Davidsen overtaget ejendommen, som er ved at blive gjrot klar til åbningen den 20. marts. Arkivfoto

Bland selv slik

Daviden Tømmerhandel er efterhånden lige så kendt for deres bland-selv-slik som deres tømrervarer.

- Vi kan se i de andre butikker, hvordan folk nærmest står i kø om fredagen for at købe slik, siger Torben Elmgaard og forklarer, at det gode ry, som slikket i butikkerne har fået, skyldes, at der er en stor efterspørgsel på det blandt håndværkere.

- Mange håndværkere vil gerne have lidt sødt til tanden, og derfor begyndte vi at tilbyde bland selv slik, siger Torben Elmgaard.

Der vil også være slik i butikken i Billund.

Der er på nuværende tidspunkt 17 fastansatte i butikken, og Torben Elmgaard ser frem til åbningen af butikken.

- Jeg både ser frem til, og synes det er spændende, hvordan kunderne vil tage i mod os, siger Torben Elmgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce