Annonce
Erhverv

Direktør efterlyste hænder: Telefonen er ved at brænde sammen

Det vælter ind med ansøgninger til Agri-Norcold, der blandt andet har brug for medarbejdere i Padborg. Foto: Claus Thorsted
En opråb om akut mangel på arbejdskraft har fået ansøgningerne til at vælte ind hos stor virksomhed.
Annonce

Padborg: Personaleafdelingen hos Agri-Norcold, der har hovedkontor i Hobro, har siden mandag morgen ligget vandret. Fredag eftermiddag kunne JydskeVestkysten nemlig berette om, at virksomheden, der beskæftiger sig med indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer i Danmark, akut mangler arbejdskraft på frysehusene i Padborg, Hobro, Vejen i Kolding.

Omtalen har fået ansøgningerne til at vælte ind.

- Der er kommet omkring 150 ansøgninger, og HR-chefen fortæller mandag formiddag, at hendes telefon er ved at brænde sammen, siger Jan Nielsen, der er administrerende direktør hos Agri-Norcold.

Den administrerende direktør kan ikke mindes, at han har oplevet noget lignende.

- Det er rigtig mange ansøgninger, men det er kun dejligt og fantastisk, siger han.

Det er rigtig mange ansøgninger, men det er kun dejligt og fantastisk.

Jan Nielsen, administrerende direktør

Annonce

Kinesisk efterspørgsel

Det er både lagermedarbejdere og personer, der kan håndtere en gaffeltruck, som Agri-Norcold har brug for på frysehusene i Padborg, Hobro, Vejen og Kolding, og de mange ansøgninger vil nu blive behandlet hurtigst muligt.

- De mange ansøgninger vil nu blive gennemgået og dem, der kunne være potentiale i, vil blive sendt videre til de relevante afdelinger, siger Jan Nielsen.

Det er en stor efterspørgsel på grisekød til Kina, der siden sommeren har betydet, at endnu mere kød skal fryses, så det kan sendes til Kina. Det har lagt pres på Agri-Norcold og er den direkte årsag til, at der lige nu er akut mangel på arbejdskraft.

Den store kinesiske efterspørgsel efter grisekød skyldes, at Kina er hårdt ramt af svinepest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce