Annonce
KIF Kolding

Direktør og spiller træder tilbage: KIF Kolding skifter halvdelen af bestyrelsen ud

KIF Kolding-spiller Jens Svane er ikke længere en del af klubbens bestyrelse. Arkivfoto: Søren Gylling
Direktør Teddy Thye Hedegaard og KIF-spiller Jens Svane træder ud af bestyrelsen for selskabet bag KIF Kolding.
Annonce

HÅNDBOLD: Selskabet bag håndboldligaklubben KIF Kolding laver stor udskiftning på bestyrelsesposterne.

KIF Håndbold Elite A/S fik ny bestyrelse, da selskabet var tæt på at lukke på en ekstraordinær generalforsamling den 29. maj i år.

Dengang trådte en samlet bestyrelse tilbage, og en nødbestyrelse meldte sig for at sikre en fremtidig drift af selskabet. Det er fire af bestyrelsesmedlemmerne fra den aften, der nu bliver udskiftet.

Blandt dem er KIF Kolding-spilleren Jens Svane, der efter sit comeback efter en skulderskade har bestridt en usædvanlig dobbeltrolle som spiller og bestyrelsesmedlem.

De tre øvrige, der nu træder ud af bestyrelsen, er selskabets direktør, Teddy Thye Hedegaard, klubbens bogholder, Tove Hadberg, samt nu tidligere næstformand, Hans-Otto Wildfang.

- De trådte til i en situation, som var meget svær for klubben. Det var modigt, og de har været med til at levere et fantastisk stykke arbejde, som har bragt klubben et bedre sted hen i forhold til for et halvt år siden. Det er der grund til at sige de fire tak for, understreger Gunnar Fogt i en pressemeddelelse.

Fogt fortsætter som bestyrelsesformand, men Benny Dall er ny næstformand.

Annonce

Tre lokale erhvervsfolk

Det er tre lokale erhvervsfolk, der træder ind i bestyrelsen som afløsere for de fire, der er udtrådt.

Det er Morten Strøh, der er medejer af flere caféer i Kolding, Morten Høgsberg Nielsen, der er direktør i danske afdelinger af den internationale transport- og logistikvirksomhed, ALPI Air & Sea A/S samt Steen Møller, der også kommer fra transport- og logistikbranchen og i øvrigt dannede målmandsduo med Karsten Holm i KIF i begyndelsen af 1990'erne.

-Det er folk, som har nye ideer, folk, som har et godt netværk og som kan være med til at skaffe os flere sponsorer og samarbejdspartnere i KIF Håndbold Elite A/S. Det kan være med til at styrke fundamentet under klubben, mener Gunnar Fogt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce