Annonce
Erhverv

Dyrskue tager ingen chancer: Tjekker folk ved indgangen

De mange aktiviteter på dyrskuet tiltrækker mennesker, men arrangørerne vil gøre alt hvad de kan for at undgå at folk står for tæt.
Arrangørerne af Ribe Dyrskue har taget flere forskellige initiativer, som alle har til det formål at gøre skuet coronasikkert.

Ribe: Når Ribe Dyrskue løber af stablen fredag 30. juli, så bliver det med tjek af coronapas ved indgangen og en række tiltag, som skal sikre et sikkert dyrskue.


Det bliver et særligt år med coronapas og ekstra afstand, men også et år med flere dyr end nogensinde før og et program proppet med oplevelser.

Jens Christiansen


Annonce

- Fødevareteltet med madboder bliver ikke rejst i år, men madboderne vil i stedet være fordelt rundt på pladsen. Publikum opfordres til at købe billetter hjemmefra og fordele sig ud på den store dyrskueplads, siger Jens Christiansen, der mener, at man trygt kan tage til dyrskue og nyde den 156 år gamle tradition.

Et særligt år

Arrangørerne har gennemgået pladsen, og de har set på de steder, publikum typisk samler sig. Skilte og personale vil hjælpe besøgende med at fordele sig ud på pladsen, og de populære aktiviteter som VM i Gummistøvlekast, Agility og Grisevæddeløbet vil have et udvidet publikums-areal.

Der er rekordmange dyr på dyrskuet i år, så der er masser at kigge på.

- Det bliver et særligt år med coronapas og ekstra afstand, men også et år med flere dyr end nogensinde før og et program proppet med oplevelser. Man kan opleve Danmarks største hest og man kan se det hæsblæsende mesterskab i agility.

Køb billetter hjemmefra

Tidligere er billetter kun blevet solgt ved indgange, men i år opfordres publikum til at benytte det nye online system og købe billetterne i forvejen.

- Vi håber, at publikum vil hjælpe os ved at købe en stor del af billetterne hjemmefra. Så får vi mindre kø ved indgangene, og vi slipper for at notere kontaktoplysninger, siger Jens Christiansen.

De gældende regler for smitteopsporing kræver, at arrangøren efterfølgende har mulighed for at kommunikere direkte ud til publikum. Besøgende, som køber billet i døren, vil derfor blive bedt om kontaktinfo.

Ribe Dyrskue

Ribe Dyrskue afholdes på Hovedengen i Ribe fredag den 30. juli fra klokken 9-16.30. Billetter kan i år for første gang købes på Ribedyrskue.dk. Dyrskuet afvikles for 156. gang og det er Sydvestjysk Landboforening der er arrangør.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Pizzeria havde ingen penge og skyldte 1,4 millioner kroner: Direktør har nu fået tre års konkurskarantæne

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Ligeglad med dagbøder på en million: Tre mands kamp om et elkabel går nu ind i sit tredje år

Kolding For abonnenter

Helle har ikke set sin nu afdøde biologiske far, siden hun var fem år gammel: Et opslag på Facebook bragte hende tættere på ham end nogensinde før

Tønder

11 millioner lyttere: BBC sender radio om det sønderjyske kaffebord

Vejen

Langt om længe: Fortov fra øst til vest

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Esbjerg For abonnenter

Eksperter anbefalede specialklasse til Wibekes søn - alligevel endte han i en almindelig folkeskoleklasse: - De kunne ligeså godt have sat ham i et bur

Ribe Esbjerg HH

Bekræftet: Ribe-Esbjerg har handlet hos ligarival

Haderslev

Far tiltalt for psykisk vold mod søn: 'For sjov' gav han også jævnligt sine drenge og deres mor lammere på skulderen og trælår

Enkelte ansatte er blevet fyret efter krav om coronapas på job

Vejen

Stjal værktøj for tusindvis af kroner: Tyven kom ind via arbejdsrum

Esbjerg For abonnenter

Politikere skrider ind i sag om voldsomt svigt af  8-årige retarderede Victor: Ny byrådsprofil kalder det hykleri og mener, at det har foregået i årevis

Vejen

Tyv efterlod sig blodspor: Knust rude gav blod på håndtag og gulvet

Annonce