Annonce
Kolding

Dyt i hornet når der er fuld plade: Drive-in bankoshow skal styrke fællesskabet

Når der onsdag er drive-in banko på Metalvej i Lunderskov vil lyden fra scenen blive sendt via et FM-signal til bilradioen. Overskuddet fra bankoshowet går til et kommende multi-center i Lunderskov. Foto: H. E. Haulrich
Blinkende lygter og et dyt signalerer fuld plade, når lokale kræfter onsdag byder velkommen til drive-in bankoshow i Lunderskov.
Annonce

Lunderskov: Arrangørerne af det drive-in bankoshow, der er på trapperne i Lunderskov, er vant til at lave koncerter og events, men lige nu står alt stille i den boldgade. I stedet bruger de krudtet på at samle penge ind til et kommende multi-center i Lunderskov.

- Vi har fået aflyst alt hen over sommeren. Så nu skal der ske noget. Vi bliver helt mærkelige af bare at sidde derhjemme, og så gør vi det her for at støtte det lokale samfund, siger Nicklas Ejby, der står bag firmaet Northland Event.

- For os handler det om at skabe noget fællesskab i lokalområdet. Der er rigtig meget, der er gået i stå siden starten af marts. Vi mangler noget, der samler os. Samtidig mangler vi også selv, at der sker noget, siger Nicklas Ejby.

Gruppen bag banko-arrangementet er Morten Nielsen fra Mixpro, Henrik Völcker fra Made By Völcker og Nicklas Ejby, og onsdag er de klar med første version af drive-in bankoshow på Metalvej i Lunderskov.

Bankoshow i Lunderskov

Drive-in bankoshowet finder sted onsdag den 27. maj klokken 19.00-21.00. Pladsen åbner 45 minutter før starten, og bilisterne opfordres til at være tålmodige med at komme på plads. Læs mere om bankoshowet på: www.drivein-69.dk

Annonce

Stor opbakning

Der er plads til 150 biler på adressen og fem personer i hver bil, og mandag over middag var der solgt billetter til cirka 40 bilbilletter og cirka 90 billetter til passagerer, og de kan se frem til et show, hvor omdrejningspunktet selvfølgelig er banko.

- Men derudover er der også livemusik, der er showeffekter og andre ting, som vi ikke vil afsløre nu. Der vil også være nogle ekstra gimmicks, hvor der vil blive uddelt ekstra præmier, fordi der har været så kæmpestor opbakning fra sponsorerne, siger Nicklas Ejby.

Samlet har de lokale virksomheder doneret præmier for over 30.000 kroner.

- Vi gør det her for at styrke det lokale sammenhold, og det er helt fantastisk, at der har været så stor opbakning i lokalsamfundet. Men det hænger måske sammen med, at overskuddet går til multicentret her i Lunderskov, siger Nicklas Ejby.

Gruppen bag har planer om, at de vil afvikle flere bankoshows og koncerter i samarbejde med andre foreninger.

- Der er mange regler inden for drive-in. Det kan være en stor mundfuld for andre at overskue, og her kan vi hjælpe lokale foreninger. Vi har også planer om koncerter, siger Nicklas Ejby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce