Annonce
EfB

EfB alvorligt svækket før oprykningsspil: Finnbogason ude i flere uger

Kjartan Finnbogason, her i hjemmekampen mod Silkeborg, hvor han scorede, lavede kampens eneste mål, da EfB tidligere på foråret slog Fredericia - på mandag må EfB klare sig uden ham Foto: Jacob Schultz
Jakob Ankersen tilbage for fuld styrke, Patrick Egelund i spil til en plads på bænken, mens Kevin Conboy er ude med karantæne mod Fredericia.

Det lød på én gang både ærgerligt og håbefuldt, da EfB-angriberen Kjartan Finnbogason for tre uger siden på klubbens hjemmeside fortalte, at han var ude i kampen mod Hobro.

- Jeg fik et slag mod Viborg, og bliver derfor desværre ikke klar til opgøret mod Hobro. Heldigvis er der efterfølgende en landsholdspause, hvor jeg håber, at tiden kan være til min fordel, lød meddelelsen dengang fra den islandske angriber.

Nu viser det sig, at skaden er mere alvorlig end som så. I hvert fald fortæller træner Olafur Kristjansson, at han planlægger uden Finnbogason i de næste tre kampe.

Annonce

- Han fik et slag over knæet i kampen mod Viborg, og der kan godt gå tre-fire uger, inden han er klar, fortæller Olafur Kristjansson, der i sagens natur ærgrer sig over sin landsmands uheld.

- Det er vel noget nær den værst tænkelige skade for os, fordi han er en vigtig spiller for os, og fordi vi netop hentede ham til at score mål for os, men vi skal ikke bruge for meget tid på at ærgre os over det. Andre må tage over, siger Olafur Kristjansson.

Ankersen i fremgang

Blandt dem, der skal lave de mål, Kjartan Finnbogason nu ikke kan lave i de næste tre-fire kampe, er Jakob Ankersen, og den gode nyhed er, at han synes at være helt ovre sin skade og træner fuldt med.

- Målene skal komme fra flere spillere, blandt andre Jakob, Joni, Yuri, Andri, og Jakob er i hvert fald så langt fremme nu, at han starter inde mod Fredericia mandag, fortæller Olafur Kristjansson, der også har positive meldinger om den langtidsskadede Patrick Egelund.

- Han er ikke der, hvor han er klar til at starte inde, men han træner godt, og jeg kan godt se ham komme med på bænken mod Fredericia, siger Olafur Kristjansson.

EfB må som bekendt klare sig uden Kevin Conboy, der har karantæne til kampen mod Fredericia, den første i oprykningsspillet – holdet kommer formentlig til at se således ud:

Mads Kikkenborg, Clinton Antwi, Kasper Pedersen, Rodolph Austin, Daniel Anyembe – Nicklas Strunck, Simon Bækgaard – Jakob Ankersen, Joni Kauko, Mathias Kristensen – Yuri Yakovenko.

Vi taler om EfB

Bliv 100 procent opdateret på situationen i EfB ved at lytte til en dugfrisk udgave af JydskeVestkystens podcast "Vi taler EfB" på www.jv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce