Annonce
EfB

EfB bekræfter afsked med Kikkenborg og har hentet målmand fra England til Danmark som afløser

EfB har bekræftet afskeden med Mads Kikkenborg, og en ny målmand var allerede på træningsanlægget onsdag formiddag.  Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Mads Kikkenborg har som JydskeVestkysten kunne afsløre tirsdag fået ophævet sin kontrakt med EfB. Allerede onsdag formiddag var en ny målmand på anlægget på Gl. Vardevej.

Fodbold: Tirsdag kunne JydskeVestkysten afsløre, at EfB-målmand Mads Kikkenborg har benyttet sig af klubben tilbud om, at utilfredse spillere kan få ophævet sine kontrakter uden økonomisk kompensation.

Onsdag bekræftede klubben så, at Mads Kikkenborg er fritstillet med øjeblikkelig virkning.

– Vi ønsker Mads Kikkenborg held og lykke i den fremtidige karriere og takker ham for sin store indsats for EfB gennem mange år, lyder det fra EfB-direktør Brian Knudsen i en kortfattet meddelelse på klubbens hjemmeside.

Annonce

Målmanden selv bliver også citeret.

– Jeg har haft mange gode år i EfB, men tiden er inde til, at jeg nu tager et nyt skridt i min karriere. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske holdet og klubben alt det bedste i sæsonen, udtaler han.

Kikkenborg spillede sæsonens første kamp mod Vendsyssel, men ifølge klubben har han siden haft corona. Inden lørdagens kamp mod Helsingør sagde cheftræner Peter Hyballa til sponsorerne, at Jeppe Højbjerg var hans førstevalg uanset hvad.

Både Kikkenborg og Højbjerg var blandt de 21 underskrivere på et brev fra spillerne til klubledelsen, hvor der blev givet udtryk for stor bekymring over cheftrænerens mandskabsbehandling.

Afløseren er ankommet

Tirsdag og onsdag var hollandske Ramon ten Hove på træningsbanen i Esbjerg, hvor han vil være på prøve i denne uge.

Ved onsdagens træning dukkede en ny skikkelse op på Gl. Vardevej. Han var ikke omklædt, men iagttog træningen udefra. Det drejer sig om Corey Addai, der ligesom en håndfuld andre spillere er hentet til Esbjerg fra EfB-samarbejdsklubben Barnsley.

I modsætning til flere af hans kommende holdkammerater, har Corey Addai allerede forladt Barnsley efter kontraktudløb efter sidste sæson. Tidligere på sommeren har den 23-årige målmand været til prøvetræning hos engelske Portsmouth uden held.

Nu har skæbnen bragt den 193 centimeter høje engelsk-ghaneser til Esbjerg. Corey Addai var en del af Arsenals ungdomsafdeling, inden han for en håndfuld år siden sluttede sig til Coventry. Herfra har han været på en del lejeophold i mindre klubber, inden han sidste år sluttede sig til Barnsley, der siden er blevet samarbejdsklub med EfB.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger kan både Corey Addai og Ramon ten Hove snart blive præsenteret som nye målmænd i EfB.

Annonce
EfB For abonnenter

Kommentar: Her er EfB's fem største udfordringer

Danmark

Torsdagens coronatal: Danmark har over 700 nye smittede for anden dag i træk

Sydjylland

Følg med her: Tæt ferietrafik på motorvejene

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Podere lurede kvindes oplysninger ved coronatest og tilføjede hende som ven på Facebook

Sydjylland For abonnenter

Køreskole-elever har ventet i måneder på at komme til prøve, og kørelærere har holdt krisemøde: - Vi har undervurderet situationen, erkender Færdselsstyrelsen

Haderslev

Tre-årige Ayia er hårdt ramt af kræft - nu har forældrene startet en indsamling til de seje sygeplejersker på OUH

Sydjylland For abonnenter

Hyldest til rod på gulvet!

Kolding

Forpagterpar stopper efter seks år: Hvem vil overtage restaurant ved stranden?

Tønder For abonnenter

En kendt far og onkel: Nu er Andreas selv på vej frem på håndboldbanen

EfB For abonnenter

Tre foræringer fra EfB gav Helsingør en nem sejr: En gevaldig dæmper på optimismen

Sydjylland

Følg med her: Tæt ferietrafik på motorvejene

Esbjerg For abonnenter

Sidste år risikerede han at blive smidt på gaden: Nu renoverer købmanden for millionbeløb

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Esbjerg

Efter voldsomt overfald på gruppe: Mistænkte blev fundet med næsen i kokain

VEJLE For abonnenter

Trængslen på Vejlefjordbroen runder vildt tal oven på coronaen: Vejdirektoratet kan ikke skrue på flere håndtag - løsningen kan få vejlensere til at se dobbelt

Vejen

Diskussionen om børnecenter løb løbsk: Winnie endte med at melde sig ud af skolebestyrelse i ren frustration

Annonce