Annonce
EfB

EfB'er om engelsk interesse: Det kunne være megafedt at komme derover

Jacob Sørensen og EfB tabte sæsonens sidste kamp i Randers med 1-3. Den kan vise sig at være den sidste i EfB-trøjen for midtbanespilleren.
Engelske Norwich er blandt de klubber, der angiveligt skulle være interesseret i EfB's Jacob "Lungi" Sørensen.
Annonce

Der er en lille kanariefugl, der pipper om engelsk interesse for Jacob "Lungi" Sørensen.

Norwich City - med tilnavnet kanariefuglene - er på rygtebørsen blandt de klubber, der er interesseret i at købe EfB's unge midtbanespiller, og selv er Sørensen ganske interesseret i engelsk fodbold.

- Umiddelbart er jeg åben for det meste, men der er ting, der skal gå op. Klubben skal være tilfreds, og jeg skal være tilfreds. Hvis muligheden dukker op, er jeg klar på det, siger han om et muligt salg, der kan kaste millioner af kroner i EfB-kassen og samtidig give "Lungi" en stor udfordring.

Det var netmediet bold.dk, der var det første til at fortælle om rygterne om den engelske interesse.

Norwich ligger i bunden af Premier League og skal med al sandsynlighed en tur ned i næstbedste række. Lige som EfB.

- Nu rykker de nok ned, men Championship er en fed liga, og det gad jeg godt, hvis det var en mulighed, siger Sørensen, der som alle andre raske danske fodbolddrenge har fulgt med i kampene fra England.

- Premier League kan man ikke undgå at se. Championship har jeg ikke set så meget af, ud over nedrykningskampene, som bliver vist på dansk tv. Men det er en fed liga. Mange store og historiske klubber og mange tilskuere på stadion, så det kunne da være megafedt at komme derover, siger midtbanespilleren, der her og nu trænger til at komme hjem og få tømt hovedet efter en skuffende sæson.

Annonce

Længerevarende interesse

EfB-sportschef Jimmi Nagel medgiver, at der er interesse for Jacob "Lungi" Sørensen, som der i øvrigt har været i lang tid.

- Jamen, han har heldigvis kontrakt med os endnu, men han er en god spiller. Det er en spiller, der gennem længere tid har været interesse for, siger sportschefen, der ikke vil sige, om han har afvist konkrete bud på midtbanespilleren.

Kan nedrykningen få betydning for, hvor mange penge EfB kan få for ham?

- Alt andet lige kan det gøre det, men hvis den enkelte spiller præsterer godt nok, kan der være nogen, der kan se bort fra det alligevel. Men det kan da gøre noget ved priserne, hvis man ikke præsterer som hold, og den enkelte spiller ikke præsterer. Hvis den enkelte spiller præsterer, så burde prisen være den samme, hvis man skal ud og sælge nogen.

Har du haft en snak med ham omkring, hvad han selv har lyst til?

- Jeg har ikke nogen kommentarer til, hvem jeg har haft en snak med og ikke haft en snak med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Kolding For abonnenter

SF-kolleger husker tilbage: Allerede i 1993 var Villy Søvndal klar til at blive borgmester

Annonce