x
Annonce
EfB

EfB-sikkerhedschef efter fald fra tribune: Stadion overholder alle regler

Det var i sekunderne efter Mustafa Aminis scoring til 2-1, at det gik galt for den unge AGF-fan. Foto: John Randeris/Scanpix
Blue Water Arena overholder alle sikkerhedsregler, og umiddelbart får ulykken i forbindelse med kampen mod AGF ingen konsekvenser for procedurerne på stadion.

EfB-sikkerhedschef Jan Lindhardt kalder det ulykkeligt, at en AGF-fan faldt ud over rækværket på den ene tribune, da hans hold scorede det afgørende mål mod EfB i overtiden søndag aften, men han slår fast, at der intet er at udsætte på sikkerhedsniveauet på Blue Water Arena.

- Vi har spillet fodbold på Blue Water Arena i de seneste 10 år, og vi har aldrig oplevet noget lignende. Vores stadion er godkendt til kampe i både superligaen og internationalt, så på den front er der ikke noget at komme efter. Men derfor er det jo stadig ulykkeligt, at det kan ske, siger Jan Lindhardt, der vil se videoerne fra den ulykkelige situation igennem, inden han træffer en endelig konklusion.

- Men umiddelbart giver det her os ikke anledning til at ændre procedure eller foretage os noget ekstra med hensyn til sikkerheden på stadion, siger Jan Lindhardt.

Annonce

Manden hurtigt udskrevet

Den cirka 20-årige mand faldt fem meter ned, hvor han ramte et jernrør i faldet. Han blødte kraftigt, da han blev hentet af ambulancen, men han var ved bevidsthed.

- Jeg har snakket med hans far og Esbjergs sikkerhedschef, og Andreas - som han hedder - skulle være ved fuld bevidsthed. Han har slået hovedet lidt, men der skulle ikke være sket mere, men han er kørt på hospitalet til nærmere undersøgelse, sagde AGF’s direktør Jacob Nielsen efter kampen.

Den uheldige fan, der var på stadion med sin far og søskende, blev senere søndag udskrevet fra hospitalet. Han fik overrakt Mustafa Aminis trøje af AGF’erne som en trøst.

AGF-spilleren Casper Højer Nielsen så styrtet, men ønskede ikke at udtale sig til pressen efter kampen, da han var for medtaget af oplevelsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce