Annonce
EfB

EfB-træner Roland Vrabec vrager endnu en gang veteranen: Conboy er ikke i spil til kampen mod Jammerbugt

Kevin Conboy blev sammen med Jakob Ankersen sendt ud af truppen i starten af sæsonen, og selv om Roland Vrabec kaldte ham tilbage, har han ikke brugt ham siden 27. august mod Nykøbing. Mere og mere tyder på, at Conboy har spillet sin sidste kamp for EfB.  Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Roland Vrabec ser Jonas Mortensen som en mulighed i midterforsvaret. Der bliver ikke spilletid til Kevin Conboy.

Der bliver ikke noget gensyn med Kevin Conboy hos EfB til kampen mod Jammerbugt FC fredag aften. Det fastslog Roland Vrabec efter onsdagens træning.

- Nej, han er ikke i spil til truppen fredag.

- Hvorfor ikke?

Annonce

- Jeg har andre spillere, der er bedre.

Her mener Roland Vrabec nok først og fremmest Barnsley-lejesvenden Charlie Winfield, der i den seneste tid har været brugt som venstre wingback i den tyske træners 3-4-1-2-system. Winfield spillede langt fra nogen blændende kamp senest mod Hobro, men han er stadig den foretrukne på den plads.

Conboy kunne også være en mulighed i et midterforsvar, der til fredagens kamp er hårdt ramt af afbud. Con Ouzounidis afsoner den første af to karantænedage efter sit røde kort mod Hobro, mens Seid Korac, der blev skadet efter få minutter af kampen mod Helsingør, først forventes klar efter den kommende landskamppause. De to eneste seedede til det bageste forsvar er således Isak Olafsson og Viktor Tranberg.

- Det er rigtigt, at vi er lidt presset på bemandingen i midterforsvaret, men dels kan Jonas Mortensen godt spille der, og dels er Rudi Pache igen begyndt at træne med holdet. Han kunne også være en mulighed, siger Roland Vrabec, der ikke har tænkt sig at skifte formation og kun spille med to midterforsvarere i et 4-4-2-system.

- Nej, vi skal ikke lave for mange ting om, når vi kommer fra en god oplevelse i Hobro, og spillerne er også ved at være trygge ved systemet, mener Roland Vrabec.

Højbjerg er helt ude

Jeppe Højbjerg har ikke været på træningsbanen i denne uge og er ikke i spil til fredag, og Roland Vrabec må også endnu en gang klare sig uden den skadede angriber Emil Holten, men han kan så glæde sig over, at både Elias Sørensen og Leonel Montano fik scoret to gange i den seneste kamp mod Hobro.

- Vi har mangler at være effektive og score på vores chancer, og der var det glædeligt at se, at det var anderledes mod Hobro, det giver os tro og selvtillid, siger Roland Vrabec, der ser kampen fredag mod Jammerbugt som et nøgleopgør.

- Jeg vil ikke sige, at vores sejr i Hobro var nyttesløs, hvis vi taber fredag, men det er bare så vigtigt, at vi følger den sejr op med endnu en, fordi den kan give os en betryggende afstand til holdene under os, siger den tyske træner.

Holdet mod Jammerbugt FC kunne så således ud:

Ramon Ten Hove – Jonas Mortensen, Viktor Tranberg, Isak Olafsson – Dino Halilovic, Nicklas Strunck, Lasha Parunashvili, Charlie Winfield – Mads Larsen – Elias Sørensen, Leonel Montano.

Annonce
EfB For abonnenter

Live: EfB spiller sæsonens sidste kamp - to mål i første halvleg

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Kultur For abonnenter

Da han blev fyret og havde kærestesorger, var det klubben, der samlede ham op: Hother er biker for life

Navne For abonnenter

Morten har brugt 250.000 kroner på sin sportsvogn: Nu tør han ikke at køre i den

Aabenraa For abonnenter

Den genvalgte formand: - Man sagde, at vi ville forsvinde som dug for solen, men vi er her stadig

Statsministeren mødte læserne: Se Mette Frederiksen forklare, hvorfor hun vil af med forsvarsforbeholdet

Haderslev For abonnenter

Det krævede et prisdyk på 50 procent: Sønderjyllands billigste hus er endelig blevet solgt

Sydjylland For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Sønderborg

78 år gammel kiosk slår dørene op for sidste gang: - Det er da virkelig vemodigt

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Sønderborg

Oldtimerløbet gav 80.000 kroner væk: 30 år med motornostalgi i Gråsten havde rekordtilmelding

Sønderborg For abonnenter

Direktøren faldt pladask for frisøren: Jeg måtte ha' hende

Sydjylland

Avisens journalist endte på Tour de France-etape ved et rent tilfælde: Nu deler han ud af sine tips og gode råd, så du selv kan cykle turen

Annonce